自由講場

跳至

首頁
12345...12

尾頁

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

有冇人知? 之前個女仔係咪出咗聲叫個阿伯企起身但佢唔睬?
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

伯爵府

好明顯啦,架車有好多空位,點解要坐女仔隔離。

珍珠宮

開心吸收勳章

babytt2 發表於 23-3-18 12:19
阿叔讓咗腳,正常行只係腳掂到

可能條氣唔順就唔讓囉。

珍珠宮

babytt2 發表於 23-3-18 14:07
首先呢架唔係私家車,任何人可以坐的,就咁睇,見唔到阿叔侵犯佢喎

同意

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

呢D伯虎麻鬼煩

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ming1120 發表於 23-3-18 13:20
你好似講到個女仔特登同個阿叔坐咁。 你唔畀係個女仔一上車坐咗入面 ,個阿叔就坐咗喺佢隔離
...

我經常係後者,坐左入去有個大大份“阿生“ 坐隔離,我會表示無奈 亦希望佢落車早過我
好多時 “阿生”隻手都會hi到我pat 個心鬧左好多句“賤格” 變態佬 搏人懵 死賤精……

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ming1120 發表於 23-3-18 14:17
好明顯個女仔 係先坐咗最入面嗰個位, 嗰時架呢係冇人, 跟住個男人 先至坐喺佢隔離啦 ,你唔係覺得個男人 ...

咁咪係,應該個女仔坐左入去先 個男人先坐過去,如果唔係 個女仔點會咁介意個男人唔讓路比佢過,有d 男人就係咁 扮懵 想搏懵

翡翠宮

stagea 發表於 23-3-18 14:53
女仔要落車好明顯個pat會黏到呢個阿叔,話唔介意女仔掂到佢,仲要滿口皇帝武則天咁回敬,阿叔好人有限,前 ...

嘩!辛苦晒喎!唔介意個女仔掂到佢 ,我係當事人,我會話返比佢知 唔係你介唔介意……係我好介意比你隻手掂到我

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

andyman 發表於 23-3-18 14:27
呢啲男人未肉鬼酸囉,邊個嫁著佢都冇運行,咁鬼小氣。

都係架,上次買麵包又係,前面個男人因啊姐誤會佢仲有其它嘢買,佢就不停鬧人,又話講咗買一件三文治…等你講幾錢又唔知…鬧鬧鬧,鬧到我都廢事等佢,唔買算,男人老狗,極討厭。

伯爵府

stagea 發表於 23-3-18 14:53
女仔要落車好明顯個pat會黏到呢個阿叔,話唔介意女仔掂到佢,仲要滿口皇帝武則天咁回敬,阿叔好人有限,前 ...
前後有咁多位, 我係呀叔一早調左位,費時迫埋一舊啦, 坐得舒服d; 人地出,讓一讓好平常 費時touch到對方 大家都好。

男爵府

老淫蟲擺明抽水呀,正pk

大宅

影衰晒天水圍!!!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

附近咁多吉位,自己又咁大份,正常都會坐過隔離俾人行出去啦

男爵府

咁樣以後女人會出面保障自己多啲

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

吉茄 發表於 23-3-18 14:41
https://m.facebook.com/groups/HKGuy/permalink/1923630311341984/?mibextid=qC1gEa

唔該晒

公爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

正常有空位都會起身換位,阿叔又唔係細粒,坐走廊位突咗出去,後面落車行過都撞到啦⋯佢點都唔走有咩咁留戀個位?梗係為咗個女仔,唔通貪嗰個位冷氣涼啲咩!阿叔唔好扮無辜

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

隔離大把位喎,我係女人都會行去第度坐啦,根本佢就係專登啦,死咸蟲變態,應該向住佢個臉放屁,唔郁吖嗱

別墅

LEE-Baby 發表於 23-3-18 11:39
https://www.facebook.com/reel/1174905917238266?mibextid=5zvaxg&fs=e&s=TIeQ9V

人地點出?

抽水囉

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

你睇個女仔成隻鵪鶉咁! 個亞叔擺明想博懵,成車咁多吉位! 枉為男人! 仲一派Y 理

伯爵府

我係女性每次都會起身讓裏面嗰個人出。大家都方便D。個男人明顯想抽水。

首頁
12345...12

尾頁

跳至