時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

peaceaa1122 發表於 23-3-19 10:34
佢2019年講又係另一套!呢個女人只想吸引目光注意佢,為選舉不擇手段!!覺得同太子死好多人同出一轍,老 ...

你咁講又啱喎。同太子C人一樣,仲話用東鐵運2仟幾條C上大6!班……咪一樣信。因為當時身邊都有人問我咁點算,仲俾條東鐵行車片我睇。我話用東鐵咁白痴唔用直通車?仲要係羅湖搬2仟幾條C去轉車上大6? 仲有,咁多學生唔見咗,家人,同學,老師,教友……唔指名道姓有人失蹤?有個答可能佢哋都被……埋 我話,咁親朋戚友,學校,教會,公司又唔出聲?又被……?咁你有無聽到邊個失蹤呀?……無但唔代表真係無。香港都咁多咁可愛嘅人。
老尾好多人信呢個2000年plan真係唔奇 。
因同我講果堆都係well educated 嘅人嚟架

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

2千年前未有美國啦,滅咩,講得出咁無腦

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Onlok 發表於 23-3-19 10:56
你咁講又啱喎。同太子C人一樣,仲話用東鐵運2仟幾條C上大6!班……咪一樣信。因為當時身邊都有人問我咁點 ...

太子呢單笑話黎,如果要運都搬去啲山旮旯地方再用車上啦,有冇咁白癡咁明顯用鐵路運,咁大批人失蹤冇人出聲,真係個個被禁聲,信個度好

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

Chowying 發表於 23-3-18 18:15
呢幅圖我真係幾鍾意

笑死 個圖好搞笑

公爵府

2024勳章

回覆樓主:

尾國由咁多白痴既人領道, 我國要成為全球第一大國指日可待 應該高興

水晶宮

Chowying 發表於 23-3-18 18:15
呢幅圖我真係幾鍾意

好圖,好圖
不過實大把老尾人信架。

香港都咁多……

侯爵府

Onlok 發表於 23-3-19 10:56
你咁講又啱喎。同太子C人一樣,仲話用東鐵運2仟幾條C上大6!班……咪一樣信。因為當時身邊都有人問我咁點 ...

仲要成班走去墓地拜啲不知名嘅山墳,話係死咗手足喎
惹埋游魂野鬼返屋企就抵死
我哋笑老尾,老尾都笑我哋香港有班被利用嘅智障…

水晶宮

alau2021 發表於 23-3-19 11:28
仲要成班走去墓地拜啲不知名嘅山墳,話係死咗手足喎
惹埋游魂野鬼返屋企就抵死
...

唔知佢哋今年仲記唔記得去唔去拜祭

水晶宮

YURICKY 發表於 23-3-18 15:36
新冠係第十九次變種,第一同第十八次中國都無出聲

Covid-19 呢個真係笑到噴飯
好彩係live。其他嘉賓想兜都兜唔住。

珍珠宮

熱血勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

睇見老尾有咁多白痴政客,真係好好笑,個國家好快玩完

水晶宮

回覆樓主:

我諗仲有人信架,美國人啲智力有啲真係低到嚇一跳

公爵府

2024年龍年勳章

ricecooking 發表於 23-3-18 12:54
美國政客真係白痴多

美國人係真蠢喎、大把人堅信地球係平嘅

伯爵府

Edithcsm 發表於 23-3-19 11:57
睇見老尾有咁多白痴政客,真係好好笑,個國家好快玩完

期待美國時間星期二特無普同佢班手足點玩轉尾國

alau2021    發表於 23-3-19 16:33

珍珠宮

回覆樓主:

佢地總統都叫過人打滴露,州長呢啲低能算小事

侯爵府

Lilyforest 發表於 23-3-19 15:13
期待美國時間星期二特無普同佢班手足點玩轉尾國

整條超級美麗風景線俾佩洛西欣賞

特朗普在自家社交平台Truth Social宣稱,據「貪腐及高度政治化」的曼哈頓檢察辦公室消息透露,在毫無已證實的犯罪行為下,自己將在周二(21日)被拘捕。

特朗普隨即呼籲支持者,出來抗議及奪回美國。

民主黨籍前眾議院議長佩洛西(Nancy Pelosi)則批評特朗普呼籲支持者上街,指摘對方行動魯莽,只為保持自己的輿論熱度及煽動支持者。她直言特朗普不可逃避違法,不尊重選舉結果及挑起暴力的責任。

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

alau2021 發表於 23-3-19 16:40
整條超級美麗風景線俾佩洛西欣賞

特朗普在自家社交平台Truth Social宣稱,據「貪腐及高 ...

美麗的風景線,又上演了~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

https://mobile.twitter.com/mtracey/status/1635057421243809794/mediaviewer

我鐘意睇出處,所以去搵到呢個女人嘅2000 年計劃訪問。

睇埋D comments. 都幾好睇!!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

又係賊喊捉賊

首頁

尾頁

跳至