自由講場

跳至

首頁
45678...12

尾頁

子爵府

sheep2 發表於 23-3-20 14:31
買一送六,主辦單位唔鍾意

佢似乎唔係想買一,佢買一團結果得一,再搭六個佈景板

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

薯圈 發表於 23-3-20 14:26
你send出來個段 ig, 我認真睇晒,係JJ香港演唱會總監出錯,Mirror經理人花姐都恭祝JJ演唱會順利。

未睇 ...

認同! 人云亦云, 成村人!!!

公爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

一個上弦搭六個下弦,黄台好識計数 可惜如意算盤打唔響囉

珍珠宮

Kuromi1127 發表於 23-3-20 14:56

人云亦云都算啦!連post ig出來的樓主都無睇清楚報導就一口咬定係Mirror送都無人想要

呢個post充份睇到d人憎mirror去到一個完全無理智嘅地步。

男爵府

名付其實送比你都唔要,真係情何以堪

男爵府

嚴重溝通錯誤, IAN都好無辜, 不過點解咁遲到彩排先知, IAN 比人彈鐘其實都好難受, 現在見哂報人地吾要佢,好多人會諗佢知名道低, 你話幾無面。

珍珠宮

mrs.aj 發表於 23-3-20 14:55
佢似乎唔係想買一,佢買一團結果得一,再搭六個佈景板

請一團,但只得七個上台,唱又只得一個,香港監製真係賴嘢,Mirror變為Ian

珊瑚宮

回覆樓主:

人地主辦認左錯, 都unfollow歌手,唔關歌手事, 都好小家喎

大宅

del

子爵府

1205 發表於 23-3-20 15:05
嚴重溝通錯誤, IAN都好無辜, 不過點解咁遲到彩排先知, IAN 比人彈鐘其實都好難受, 現在見哂報人 ...

但unfollow 人咁小學雞行為,原本無辜都未必有人可憐佢。

珍珠宮

emzzzz 發表於 23-3-20 13:42
一早預12 個。但最尾得1個。。個落差大到咁??

要喺香港開演唱會,循例都要喺香港請個人返嚟做嘢

香港站監製,呢類頭銜,其實都係同鏡一伙人
推香港站監製道歉孭鑊好正常
不過明眼人都知係有人硬推鏡,推到天王寧願取消嘉賓出場

好似商台頒獎禮咁,鏡拎咁多獎,因為商台高層同鏡公司都係同一伙人

用戶要求終止服務

薯圈 發表於 23-3-20 14:59
人云亦云都算啦!連post ig出來的樓主都無睇清楚報導就一口咬定係Mirror送都無人想要

呢個post ...

憎既唔係隊員,係幕後個班

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

pochario 發表於 23-3-20 13:09
得呢個田木集作報 ,即係要睇多幾編講法先。

對,田乜算吧

大宅

秋天與楓葉 發表於 23-3-20 15:16
要喺香港開演唱會,循例都要喺香港請個人返嚟做嘢

香港站監製,呢類頭銜,其實都係同鏡一伙人

推香港站監製道歉孭鑊好正常--- 醒起幾年前黎明帳篷事件, 自己出嚟頂

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

薯圈 發表於 23-3-20 14:26
你send出來個段 ig, 我認真睇晒,係JJ香港演唱會總監出錯,Mirror經理人花姐都恭祝JJ演唱會順利。

未睇 ...

香港區監製李生點做嘢架?!
咁都可以出錯。

男爵府

回覆樓主:

個人睇法,人地個唱會唔會講明只請七個人?請一個或 12 個係最合理,請七個大機會最後傾唔埋欄

子爵府

好媽媽勳章

買豬肉搭豬骨其實唔係人人鍾意

珍珠宮

回覆樓主:

彈鐘。。。

子爵府

Onlok 發表於 23-3-20 15:27
香港區監製李生點做嘢架?!
咁都可以出錯。

題外話,呢個監製之前喺tvb做,早幾年前幫過警隊拍短劇,19年喺自己間房貼標語後就俾tvb炒魷,睇佢個腦都係殘殘地

https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%A8%9B%E6%A8%82/364209/%E9%80%83%E7%8A%AF%E6%A2%9D%E4%BE%8B-tvb%E7%9B%A3%E8%A3%BD%E6%9D%8E%E5%BF%97%E5%80%AB%E5%85%AC%E5%8F%B8%E5%85%A7%E5%8B%87%E6%95%A2%E7%99%BC%E8%81%B2-%E5%94%94%E6%80%95%E4%BF%BE%E5%85%AC%E5%8F%B8-%E6%8A%BD%E7%A7%A4?itm_source=universal_search&itm_campaign=hk01&itm_content=all&itm_medium=web

珊瑚宮

Kuromi1127 發表於 23-3-20 14:56

無人叫鏡成員unfollow表演歌手, 人地最無辜
咁小學雞行為, 應該讚嗎?

首頁
45678...12

尾頁

跳至