自由講場

跳至

首頁
12345...31

尾頁

男爵府

Ian乜水?
同黃貫中可以相提並論?
發林俊傑脾氣?
林俊傑20年前就出道且出名,
紅遍成個亞洲,
台灣男歌手唔係周傑倫就係佢最出名,
我細個未聽過佢d歌都聽過佢的名。

侯爵府

Piaget 發表於 23-3-21 01:06
JJ係新加坡人,人稱新加坡歌王/國寶,响整個華語樂壇都屬天王級人馬

但我唔知佢喺亞洲區非華人地區紅唔紅~
我細個嗰陣以為佢係台灣人

珍珠宮

其實Ian都綵排咗,有乜理由唔知得佢一個?係咪天王都好,請得人做嘉賓,應該予以尊重

利申:唔係鏡粉,亦唔識林天王

大宅

回覆樓主:

謎底已經解開。真係溝通出左問題,from連登

attach0/tmp/phpf8GhU4

Bella23    發表於 23-3-21 11:19
saladhk    發表於 23-3-21 03:53

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

emzzzz 發表於 23-3-21 01:12

一人

珍珠宮

牛年勳章

buenapark 發表於 23-3-21 00:56
其實內情係點,只有當事人先知,
唯一肯定既係全世界一早知道只得Ian一個做嘉賓,因為名單幾日前已經流出 ...

我睇小紅書流出嗰幾個list係寫mirror/mirror既成員, 從來無見過任何一個list係寫明mirror入面邊一個人,我一早就周圍揾嘉賓list, 我知19係mirror所以就唔買19號既飛

珍珠宮

牛年勳章

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

珍珠宮

大宅

Piaget 發表於 23-3-21 01:15
我睇小紅書流出嗰幾個list係寫mirror/mirror既成員, 從來無見過任何一個list係寫明mirror入面邊一個人,我 ...

寫得Mirror成員即係唔會係成隊Mirror,
其實好多人都知根本唔可能齊人,因為部份成員出咗埠拍戲。
可能真係溝通上有誤會,但林俊傑唔肯妥協,其實無可厚非,
我唔會怪責佢,始終佢係天王級人物,有權決定自己演唱會既所有細節,
畢竟娛樂圈從來唔會有絕對公道,邊個地位高就邊個話事,
好似以前周星馳拍戲咁,佢一句唔高興就可以即時撤換演員,除非個演員有咁上下級數佢先唔敢郁。

當然,如果係張學友或劉德華演唱會出現呢啲事,我又覺得未必會搞成咁,
或者佢哋會當係比個機會後輩表演,唔會太執著。

珍珠宮

一人Ian

珍珠宮

牛年勳章

buenapark 發表於 23-3-21 02:17
寫得Mirror成員即係唔會係成隊Mirror,
其實好多人都知根本唔可能齊人,因為部份成員出咗埠拍戲。
可能真 ...

個list只係小紅書d人傳,無人知可信性有幾高,而且有d list係寫mirror, 有其他list係寫mirror或mirror成員,但無一個list寫明係Ian嚟就肯定嘅。其實講真無乜JJ fans會care mirror係成團/半團嚟,因為大部分唔太知mirror係乜水,所以唔會有人知佢哋既成員响唔响香港。
呢件事明顯係mirror經理人溝通有問題,JJ團隊無可能原本只邀請Ian, 一定係邀請成隊Mirror, 19號呢場唔係加場,係1月已經賣飛,mirror經理人一早知唔齊人都唔通知JJ團隊,要等Ian一人去彩排既時候,人哋JJ團隊見到先知得1/12隊人嚟到,好唔尊重JJ囉,如果話Ian覺得難堪,咁呢個坑都係佢經理人製造出嚟。JJ唔俾機會後輩的話,當初就唔會邀請mirror啦

男爵府

ho123pe 發表於 23-3-21 00:29
佢只係唱歌好聽,啲衰嘢多到數唔清

係台灣見面會俾人打
te quiero mucho mi amo

大宅

林俊傑係邊個,唔識

男爵府

登陸火星 發表於 23-3-21 00:56
唔識邊個係林俊傑

同意!

乜天王呀?

子爵府

回覆樓主:

好坦白講,係香港就話內行人,大家張就吓,圍威喂咁同比面個老闆,派一兩位出席,算!但係真正有無料子大家各自心中有數!都算!

但實際情况下,面對海外又拿呢套玩?

玩唔到,根本真係唔識,只可能聽個類似隊名,人哋當然以為一隊,鬼知你公司一人安排咁取巧咩!所以隊員都幾無辜

香港就話有d人知你是誰,但實情人哋真係唔識時,一個人好幾個好,都係落面,其實當然唔接受啦。

大宅

Piaget 發表於 23-3-21 02:54
個list只係小紅書d人傳,無人知可信性有幾高,而且有d list係寫mirror, 有其他list係寫mirror或mirror成員 ...

如果你叫我估事發經過,以我多年搞活動既經驗,好可能係中間人出問題,
林俊傑團隊本來的確想搵全隊Mirror,佢哋透過香港演唱會監製聯絡Mirror經理人花姐,
但演唱會當日部份成員已安排出埠拍戲,所以監製同花姐就決定派Ian做代表,
監製以為林俊傑團隊會同意呢個安排,冇特別同對方核實,花姐亦以為監製已同團隊傾掂。
點知到最後綵排時,團隊發現只得Ian一人現身先如夢初醒,
林俊傑唔肯妥協,寧願彈鐘,
Ian自己又沉唔住氣,其實娛樂團後輩受少許委屈其實好常見。

話說回來,我寧願係Ian或Jer單拖上台都好過成隊Mirror,
佢兩個係我唯二覺得可以勉強稱為歌手既成員,其他人全部不堪入耳,
如果係全隊Mirror上,我肯定去梗廁所,
不過林俊傑團隊可能唔清楚。

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

kwokdicken 發表於 23-3-20 23:47
完全唔識林俊傑乜水
原來天王黎

jj以為係國際級BTS甘紅,點知係過唔到深圳線既下弦男團,比我都唔想成班野上去跳又唔齊,唱又核突。
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

Froggy_joe 發表於 23-3-21 01:11
其實Ian都綵排咗,有乜理由唔知得佢一個?係咪天王都好,請得人做嘉賓,應該予以尊重

利申:唔係鏡粉,亦 ...

你估係香港製作團隊喂威圍玩比面派對呀?
人地啲演唱會係周圍表演,係brand building黎架, Met Gala都唔係個個名人都請,你見唔見Hermes會請煎pan馬明出席活動丫。
人地唔係玩玩下,樣樣都要講質素同要求,世界唔係圍住呢班玻璃心轉。

伯爵府

JJ係新加坡人
亞洲紅架
細個已經聽過佢
佢大把負面新聞都冇影響到佢
佢係唱得之人
利申:唔係佢fans

首頁
12345...31

尾頁

跳至