自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

子爵府

gallygally 發表於 23-3-21 13:27
二十萬個袋...........真係貧窮限制想象

https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/20003317/%E6%85%B3%E9%8C%A2%E9%97%8A%E5%A4%AA-%E9%83%AD%E6%99%B6%E6%99%B6%E5%A9%9A%E5%BE%8C%E4%BD%8E%E8%AA%BF%E7%AF%80%E5%84%89-%E7%82%BA%E6%85%B3%E9%8C%A2%E8%B2%B7-20%E5%B9%B3%E5%83%B9%E8%A1%AB-%E7%B8%AB%E8%88%8A%E8%83%8C%E5%9B%8A/2?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=link&fbclid=IwAR1s92gYwXs3bxZ7JkmX4OTqf4hI2ef72lbyatAL2Lwa3HJUOiioW_7wU7M

佢之前都有帶過出來..可能得一個袋。

男爵府

回覆樓主:

端莊
老公肥咗喎

侯爵府

環保接龍勳章

雖然話係名牌, 但襯得唔靚.
唔算高貴端莊.
浪費了.
應該向 99請教一下

珍珠宮

畀面勳章

Onlok 發表於 23-3-21 14:24
點解bk啲人咁嘅?
當年晶晶係好多香港人鍾意架。
佢係運動員嚟講,又細又靚又叻,刻苦耐勞,仲係世界冠軍, ...

咪係囉,其實晶晶一向都唔係打扮得花枝招展既女人嚟,又或者佢本身都唔享受扮靚 ,霍生鐘意就得啦。

十一哥    發表於 23-3-21 14:57

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

milkteabb 發表於 23-3-21 14:50
https://hk.ulifestyle.com.hk/topic/detail/20003317/%E6%85%B3%E9%8C%A2%E9%97%8A%E5%A4%AA-%E9%83%AD% ...

應該唔止一個嘅。
不過佢自己追求嘅唔係名牌。每個人洗錢嘅意義都唔同。

捐款2億卻用15元髮飾、揹平價包包!郭晶晶讓霍啟剛深愛18年,不曾因嫁入豪門改變自己

https://woman.tvbs.com.tw/entertainment/27274

侯爵府

2024年龍年勳章

wannabe118 發表於 23-3-21 09:46
著左名牌都唔似著緊名牌

講出重點

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

Onlok 發表於 23-3-21 14:34
當年好多人好like佢。
佢無變,變嘅係其他人。
跳住水都笑,真係唔知有無第二個。

當年好多人話佢似梁思浩,不過我覺得闊太嚟講,晶晶好貼地,兩公婆好友善,讚

子爵府

Onlok 發表於 23-3-21 15:00
應該唔止一個嘅。
不過佢自己追求嘅唔係名牌。每個人洗錢嘅意義都唔同。

係人都知佢屋企有錢, 根本都唔駛用名牌啦.

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

講真幾鐘意佢,你睇下同樣名門之後,姓許果個咩都唔做不善生產二世祖,個老婆李美人膠面膠到似蠟像,化妝勁濃做大戲咁,名聲超差,呢pair男果個起碼有事業有身份地位,身家多過許氏多多聲,女果個笑容親切(真實唔知點,面對鏡頭時係),生活夠貼地,無打過量膠同化超級濃裝。

子爵府

veronicahung102 發表於 23-3-21 15:09
講真幾鐘意佢,你睇下同樣名門之後,姓許果個咩都唔做不善生產二世祖,個老婆李美人膠面膠到似蠟像,化妝勁 ...

起碼唔會成身名牌先, 有呢個價值觀先教到好的下一代.

珍珠宮

襯得好吾好見仁見智,
不過我覺得晶晶吾係愛包之人, 應該是務實之人

珍珠宮

睛靈勳章

alau2021 發表於 23-3-21 10:14
搞活動唔係為宣傳為乜?
冇一個議員好似佢咁成日拖個老婆出嚟曬家庭樂

以你邏輯, 有名有姓出席任何宴會或場合就等同博宣傳, 兩公婆就晒恩愛, 一家幾口就晒家庭樂
就算議員拖老婆, 記者都唔會影啦!唔係人人有個國寶級老婆/明星, 可以隨意出嚟"博宣傳"

大宅

回覆樓主:

好姊弟feel 男既眼神都係貪玩 無點變過..

子爵府

佢不嬲着衫求其架啦
有人覺得佢着名牌唔好睇
其實佢只係係衣櫃求其攞衫着

侯爵府

jollyma 發表於 23-3-21 15:22
以你邏輯, 有名有姓出席任何宴會或場合就等同博宣傳, 兩公婆就晒恩愛, 一家幾口就晒家庭樂
就算議 ...

佢嘅成就咪只係娶到國寶囉,恭喜晒

男爵府

Lovelybbs 發表於 23-3-21 12:33
佢都係著運動服最好睇

X2 佢真係襯唔到d 名牌子!

伯爵府

順風順水 發表於 23-3-21 13:04
見襯晶晶樣,都成個苦瓜樣,皮笑肉不笑,我係男人,又咁有錢,必出去尋花問柳
...

你又知霍公子無

公爵府

回覆樓主:

人地唔係時裝model 呀!

大宅

回覆樓主:

以前覺得霍似喜歡玩女人,真的跌眼鏡,估不到他是一個咁專一的男人
起碼去邊也同老婆,冇緋聞

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章

sun6628 發表於 23-3-21 16:41
以前覺得霍似喜歡玩女人,真的跌眼鏡,估不到他是一個咁專一的男人
起碼去邊也同老婆,冇緋聞
...
可能,我話可能咋,都係用錢塞住媒體個口,玩女人玩到天昏地暗,全部人都簽晒保密協議,邊個會爆出黎

首頁
23456...7

尾頁

跳至