自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

佢未紅時見過,當時仲做dj, 肥妹仔一名,唔覺靚。

侯爵府

anniekayan 發表於 23-3-22 10:12
見過佢真人同傾過計後,我好難相信以前細個聽過人話佢粗口食煙之類

普通傾偈當然會客氣,唔會爆粗嘅

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔係好sharp果種靚女, 白白淨5官身材都好, 但就勁厚粉皮膚極差!

侯爵府

回覆樓主:

見過佢篤波,好靚好型
佢係煙產就係人都知,不過佢真人真係好靚, 天生麗質

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係靚既, 眼前一亮..眼大大 成個日本妹咁..佢出道時期正正香港崇日, 果陣又整容唔發達...全天然
宜家呢個年紀仲 KEEP 到已經好犀利

子爵府

veronicahung102 發表於 23-3-22 09:06
我好多年前尖沙咀見過佢,係好厚粉,但都好靚,我果時同d同學仲講,都咁靚同幾白點解仲要揸咁厚粉?
...

厚粉但貼面咪靚,上鏡淡妝唔好睇架

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

anniekayan 發表於 23-3-22 10:12
見過佢真人同傾過計後,我好難相信以前細個聽過人話佢粗口食煙之類

朋友以前係電視城同明星化妝,話佢粗口爛舌同食煙。

珍珠宮

alau2021 發表於 23-3-22 09:49
有聽過佢食煙,應該係外表純情嗰類

做呢行,食煙好平常,尤其廿幾年前,又唔等於唔純情嘅。

子爵府

yoyocandy 發表於 23-3-22 00:03
以前覺得佢好靚 成個公仔咁好標致
有無人見過佢真人 係咪同上鏡一樣?

小時候1992年左右,佢黎我住嘅屋村上一個節目,應該係都市閒情,唱“痴心換情心”,我媽果邊親戚都鐘意佢,果次就媽同家姐落街聽佢唱歌,問佢攞簽名,我當時好細個,我記得佢主動同我握手(應該好多fans好想佢握手都無機會)同話我得意,不過我當時好驚佢請佢食檸檬,唔肯同佢握手,之後十幾年再經過果個空地,都會諗起周慧敏,大個之後都有去過佢活動,但因為太多人搵佢,根本唔可以近距離見到佢

stagea    發表於 23-3-22 10:45

子爵府

mononoke 發表於 23-3-22 09:45
係銅鑼灣見過真人。
個時我讀緊書既,所以我估佢都有40幾歲,好靚好高好瘦,身形好好。
...

好多人都講過喺銅鑼灣見過佢,我20年前讀中學果時,教商業嘅老師都講過撞過周慧敏,塊面好細好瘦

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

蘑菇 發表於 23-3-22 01:16
佢個樣好奄悶.

same here
“奄悶“。我啊爸金句。
係斯文嘅靚。不過唔係我果type

子爵府

redhot 發表於 23-3-22 08:16
佢係咪單親長大?印象中覺得佢屋企成屋女人

遺腹女,佢老豆喺佢未出世已經過世,佢話自己未見過親生爸爸

侯爵府

華妹妹 發表於 23-3-22 10:24
見過佢篤波,好靚好型
佢係煙產就係人都知,不過佢真人真係好靚, 天生麗質
...

原來佢係煙產?!
好難想像

侯爵府

kit2004 發表於 23-3-22 10:27
朋友以前係電視城同明星化妝,話佢粗口爛舌同食煙。

好難想像玉女形象但粗口難舌

子爵府

Onlok 發表於 23-3-22 10:38
same here
“奄悶“。我啊爸金句。
係斯文嘅靚。不過唔係我果type

果個年代個個都行斯文玉女路線,不過果個年代又個個都唱得又睇得

子爵府

20162016 發表於 23-3-22 08:51
覺得佢真係唔識老,啲輪廓身形十年如一日

人地可能keep得好苦,又要顧及形象,食支煙都要偷偷摸摸,90年代藝人拍拖更係死罪

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

tvb大時代已係靚女

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

noodle_noodle 發表於 23-3-22 10:40
果個年代個個都行斯文玉女路線,不過果個年代又個個都唱得又睇得

……佢係當年唯一一個我覺得佢係唱歌唔夠氣嘅人。

子爵府

早幾年見過真人,高高瘦瘦咁,都白淨靚女

侯爵府

princesscupcake 發表於 23-3-22 10:38
原來佢係煙產?!
好難想像

係呀,佢篤波仲好叻添架,波樓都係煙霧瀰漫
佢個人根本唔係真玉女,不過佢天生有本錢,出黎鏡頭keep到形象,又搵到錢,冇乜所謂啦
唔止佢,根本大部分做得藝人既都唔係真面目。

首頁
12345...8

尾頁

跳至