自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

馬國明講到跟Moon的親密場口,坦言熄電視唔敢睇「監製文偉鴻會安排吸引觀眾眼球嘅戲,搵靚女着得性感,再用性感去包裝喜劇感覺。」不過他承認拍此類場面較女演員更尷尬,「熟還好喎!大家知咩事,如果唔熟去錫,導演又嫌唔夠,睇鏡頭唔覺好愛要做多啲,唔知個女仔點諗,會覺得你搏懵,呢啲唔熟就會好尷尬囉!」

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

馬明拍親熱戲前唔使向靚湯通報,「好坦白講電視尺度冇咩可以拍到出嚟,最多拍個意識畀觀眾睇,好多嘢出唔到街,𠵱家《隱形》8點半出街,合家歡時間,好多嘢做唔到。」馬明亦唔介意靚湯拍親熱戲,一齊睇之餘又會研究點樣拍,「仲話佢『你係咪拍得好辛苦,扭晒360度咁,扭住個身去錫』。」而靚湯就當然唔想睇未來老公同人親熱啦。馬明指婚後唔會避忌拍親熱戲,但會擔心女拍檔感受,亦唔介意幫對手同導演拆掂佢,「有時遇到啲新人,唔夠膽做到劇本咁。我反而介意佢唔出聲,又拍得唔開心,拍戲最緊要大家開心,拍唔到嗰個效果不如唔好拍啦!尷尷尬尬10 take都未搞掂,嗱嗱聲1 take搞掂咪好,我又可以返去睇貓,哈哈!大家早啲收工。」

la_source    發表於 23-3-24 10:25

別墅

Audrey1999 發表於 23-3-24 09:49
馬明拍親熱戲前唔使向靚湯通報,「好坦白講電視尺度冇咩可以拍到出嚟,最多拍個意識畀觀眾睇,好多嘢出唔到 ...

都幾鍾意睇佢

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

子爵府

回覆樓主:

早d收工返去睇貓。。。真係好可愛。

珍珠宮

呢種男演員值得尊重,願意為新人發聲
但太多不知所謂嘅自己加場口可以博懵博到盡

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

欣賞佢夠坦白

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

嗱嗱聲1 take搞掂咪好,我又可以返去睇貓,哈哈!大家早啲收工。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

嗱嗱聲1 take搞掂咪好,我又可以返去睇貓,哈哈!大家早啲收工

哈哈! 真打工仔心聲

子爵府

我覺得佢終於有d開竅,隱形戰隊難得地型仔

侯爵府

shmom 發表於 23-3-24 10:30
我覺得佢終於有d開竅,隱形戰隊難得地型仔
好型仔,好好睇

子爵府

正人君子

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

夠坦白

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 熱血金章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回

男爵府

回覆樓主:

珍珠宮

好媽媽勳章

陳山聰呢集好型,好有男人味

男爵府

Audrey1999 發表於 23-3-24 09:49
馬明拍親熱戲前唔使向靚湯通報,「好坦白講電視尺度冇咩可以拍到出嚟,最多拍個意識畀觀眾睇,好多嘢出唔到 ...

睇番以前d戲,萬梓良真係勁搏懵,不過嗰時佢紅冇人咁出聲,謝寧同佢拍成吉思汗都俾佢揩油,近期謝講番出來

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

咁佢同阿 Moon 熟唔熟?

珍珠宮

好媽媽勳章

唔知點解啲公仔會走位,睇到我眼都凸
attach1/tmp/php9L5onh

侯爵府

ren 發表於 23-3-24 10:10
早d收工返去睇貓。。。真係好可愛。

係呀,堅係好宅

首頁

尾頁

跳至