自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

fallwinter 發表於 23-3-26 10:34
自首落口供嗰幕, 佢打側身蹺腳手踭放椅背, 個坐姿也太輕佻了吧

呢幕係後期配音嘅,我估原本劇情唔係自首,所以態度先咁衰

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

我係餓底 發表於 23-3-26 12:24

啲表情態度真係唔似自首

男爵府

fallwinter 發表於 23-3-26 12:34
啲表情態度真係唔似自首

係囉,重要側側身坐,洗唔洗咁chok ,但我覺得幾有型

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

cy101 發表於 23-3-26 11:22
痴鬼缐,阿媽隻耳仲勁過USAR d 器材!死未!

阿媽係靠心靈感應!對仔女都暈咗,冇叫阿媽,細佬今次救到家姐

男爵府

fallwinter 發表於 23-3-26 10:34
自首落口供嗰幕, 佢打側身蹺腳手踭放椅背, 個坐姿也太輕佻了吧

我都覺,唔知以為佢先係差人

翡翠宮

cy101 發表於 23-3-25 23:29
剷頭嘅話.…要加片酬!

比你笑死

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

之前冇睇過,係琴日睇左一陣,睇左一陣覺好悶就冇睇。坐監戲唔好咁認真,其實韓國戲都係一樣

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

我係餓底 發表於 23-3-26 12:24

我之前冇睇過,係琴晚睇,好多再配音怪怪的就轉左台

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

capricornbb 發表於 23-3-25 22:35
長毛當年唔駛司法覆核啦!
原來坐監5年,都可以繼續梳All back飛機頭~咁型

做戲嘛
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

珍珠宮

Happyhappylive 發表於 23-3-25 23:17
坐監都要型

大宅

chuiyeebird 發表於 23-3-26 10:05
其實我覺得Bosco 都麻麻

我都覺,家晴死時,個個喊晒,得佢同思貝冇眼淚,佢話晒都暗戀過家晴。
佢同阿媽探監的時候,佢阿媽講啲嘢我係觀眾都喊晒,佢坐係隔離又係好似事不關己。
全套劇都睇唔出佢有咩感情起伏,唔知佢幾時由鍾意家晴變左思貝

大宅

同衝上雲霄Isaac 飛機師頭冇分別

複式洋房

大宅

咁都留意到有時睇戲唔好駁戲

水晶宮

chuiyeebird 發表於 23-3-26 10:05
其實我覺得Bosco 都麻麻

其實我覺得佢兩個一拍埋王浩信度不論氣質及演技的層次都立即比下去
可能我比較鍾意王浩信

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 teaytea 的帖子

係呀, 我都又留意, 波子高同阿媽探監場戲, 好似不關佢事, 佢原全唔感動!

象牙宮

回覆樓主:

可能有偶包

伯爵府

2024年龍年勳章

長毛之前坐監d頭髮都好長
attach1/tmp/phpFGmtM1

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

pc2012 發表於 23-3-27 23:42
長毛之前坐監d頭髮都好長

但無set頭

梁的終極勝訴,似乎未有為被囚人士帶來更大的福利。懲教署稱為配合終院裁決,在2021年2月起對在囚人士剪髮作出新安排,要求所有定罪在囚人士,不論男女,須按指示保持合適的髮型。如在囚人士因其個人理由不欲剪髮,可以提出理據並要求作個別評估,院所管方會考慮所有相關因素後作出適當安排。據悉,新規定下,女囚犯的頭髮長度不得長於腋下,過長便會被要求剪短。但先前報導指21歲以上女囚犯頭髮仍可留長至腋下原文網址: 男生不滿被校禁留髮 梁國雄挑戰相類制度 終極勝訴結果不似預期 | 香港01 https://www.hk01.com/article/794 ... articlecopy&amp;utm_medium=referral

大宅

she007 發表於 23-3-26 00:34
我又好似冇乜miss,所以唔太明白
佢由得老豆打屠敏,但應該冇諗到家晴受傷,睇都唔去睇。
...

有講佢同家晴講分手,話家人阻止再俾屠敏利用,對佢既愛己經變左質,之後一齊,都係利用家晴反屠敏,

首頁

尾頁

跳至