自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

有d人有講唔忠誠國家,係bk有晒文字証據,搵國安法拉得啦!
又係嘅,自己明明打緊中文字,又唔係打緊日文,個心日日幻想自己做日本人,可惜個身同血統真係中國人喎

子爵府

無話可說 發表於 23-3-26 22:50
係,只能無奈接受,睇之後有咩後果!呢度d人咁忠誠祖國,但習主席咪一樣無出聲,亦無用錢幫搞任何行動幫手 ...

長期話自己中立的人,再一次顯示自己活係井底
attach0/tmp/phpjmNJ2L
attach1/tmp/phpXS5d7g

伯爵府

人禍

珍珠宮

emilylam 發表於 23-3-26 23:01
都要日本肯比人幫先得㗎!好心你啦,無時無刻都搵位去指責中國!倒核污水落海又關中國事?你又唔去話其他 ...

公爵府

2024年龍年勳章

BKFinder 發表於 23-3-26 22:15
https://www.youtube.com/watch?v=vbjE7wjusbE

等啲人仲ON XX 話返鄉下~

珍珠宮

珠氏家庭 發表於 23-3-27 08:23

見有 BK人,例如大力果d,日本疫情十分嚴重時一開放給港人立即去了小日本旅行

公爵府

2024年龍年勳章

BKFinder 發表於 23-3-27 08:33
見有 BK人 日本疫情十分嚴重時一開放給港人立即去了小日本旅行

有唔少人係喺日本中新冠~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

係,只能無奈接受,睇之後有咩後果!呢度d人咁忠誠祖國,但習主席咪一樣無出聲,亦無用錢幫搞任何行動幫手 ...
好心你睇多啲正常新聞啦,中國有出聲㗎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

珠氏家庭 發表於 23-3-27 08:23
無色無臭無味嘅嘢通常令人無咗介心,當佢透明就得啦

公爵府

2024年龍年勳章

juniormiu 發表於 23-3-27 08:45
無色無臭無味嘅嘢通常令人無咗介心,當佢透明就得啦

日本講到啲水幾咁正常~
點解唔出樽裝水比自己國民飲?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

ricecooking 發表於 23-3-26 23:41
中,韓一早出左聲啦 有咩用 美國聯同班盟友支持呀
咪係囉,嗰班契弟佢又唔鬧 乜嘢都鬧中國,好明顯完全係腦閉塞啦,佢真係要及早醫治。
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

珠氏家庭 發表於 23-3-27 08:50
日本講到啲水幾咁正常~
點解唔出樽裝水比自己國民飲?
日本仔話好嘢要分享俾全世界,正 poor guy

侯爵府

你咁講就唔啱啦!日本大把錢,唔係點買到咁多美債,使鬼中國幫咩,問題係日本寧願將d錢去買美債都唔願意用採用其他方法去解決問題,反而選擇用最平最傷害生態嘅方法

水晶宮

esmehouse 發表於 23-3-27 08:51
咪係囉,嗰班契弟佢又唔鬧 乜嘢都鬧中國,好明顯完全係腦閉塞啦,佢真係要及早醫治。
...

佢係自己開嘅post仲講到自己好持平中立咁,話自己無針對中國,總之邊個唔啱就鬧邊個,但明顯人都睇得出佢那個虛偽,說一套做一套,兜完一圏都係鬧中國為實,有著數又唔會執輸,返大陸玩淘寶唔會少左佢,一邊享受一邊鬧囉

珍珠宮

你唔系指責鬧日本,反而說只能無奈接受日本倒核水,仲反轉頭指責鬧中國唔出聲唔出錢幫手?你有病呀!點解要中國為日本埋單?點解你唔去鬧5眼聯盟?你唔睇正常新聞?唔知中國已多次發聲?賣國賊咪你這種人囉!講到自己咁中立?你好偽善

子爵府

2024年龍年勳章

你D言論咁古怪?
日本攪出大禍
你鬧習主席唔出錢幫佢善後?
點解又唔鬧拜登?
呢件事又關忠誠祖國事?

珍珠宮

Png 發表於 23-3-27 13:09
你D言論咁古怪?
日本攪出大禍
你鬧習主席唔出錢幫佢善後?

因為佢仇中,但又唔認,又愛占中國便宜,偽人一個

侯爵府

回覆樓主:

真係好p......k

侯爵府

無話可說 發表於 23-3-26 22:28
全世界唔出聲,咁可以點!

你撞聾, 定失明?

之前電視都有聽過中國同韓國出聲丙

你話全世界無出聲, 你係指美國英國澳洲?

侯爵府

hellomiki 發表於 23-3-27 13:21
因為佢仇中,但又唔認,又愛占中國便宜,偽人一個

嗰條友最叻扮中立暗踩中國

首頁

尾頁

跳至