自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

B.BB 發表於 23-3-28 15:15
因為阿嬌真心好靚女,好合當時的年青男仔口味,阿 SA 都算可愛,佢地 D 歌又好啱唱 K,所以紅左 ...

重要夾住boyz , 直頭殺晒 20歲以下個市場,又有shine

水晶宮

雪影 發表於 23-3-28 20:02
係打側手翻,首歌叫愛情當入樽

大宅

回覆樓主:

我當年都鍾意佢地呀,唱K必點 twins 歌,易唱又好聽

大宅

雪影 發表於 23-3-28 19:53
其實我幾鍾意睇阿Sa做戲,我老婆唔夠秤同我老公唔生性,再說一次我愛你都睇到喊,妄想都睇到幾驚
...

佢做嗰d蒸生瓜角色幾好。但唔岩做女法醫囉

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

雪影 發表於 23-3-28 19:53
其實我幾鍾意睇阿Sa做戲,我老婆唔夠秤同我老公唔生性,再說一次我愛你都睇到喊,妄想都睇到幾驚
...

係呀係呀,你記得戲名 當時演到嗰種溫馨感覺,好好睇,又感動,妄想劇情好慘啊,首歌都幾好聽
以前張栢芝,舒淇都有堆戲好好睇,有啲又係好喊

珍珠宮

syne403 發表於 23-3-28 14:58
睇咗《女法醫》第一集,阿Sa完全唔似女法醫;聽返佢同JJ首經典歌《小酒窩》又係唱得麻麻,阿嬌好靚女但同阿 ...

時來運到

水晶宮

回覆樓主:

先天靚女青春有活力,後天公司出錢力捧(唔係靠fans夾錢捧)

大宅

實不相暪
我第一次睇佢地女校男生個mv驚嘆兩個都咁靚,仲loop咗好多次

大宅

回覆樓主:

係一個迷

珍珠宮

ecila123 發表於 23-3-28 20:22
實不相暪
我第一次睇佢地女校男生個mv驚嘆兩個都咁靚,仲loop咗好多次
...

嗰時Edison 真係堅靚仔。

男爵府

實不相暪
...

我仲記得佢哋兩個着小背心嗰個look,真係唔需要露好多肉,青春無敵!
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

靚女又青春無敵,撞啱K 歌年代佢哋d 歌又冇咩難度,仲要兒歌賀年歌都唱,曝光率高,歌影視三棲咪易紅

男爵府

veronicahung102 發表於 23-3-28 19:33
當時好清純好靚,同埋好多校園歌,如女校男生,明愛暗戀補習社....深受學生歡迎。
...

同埋應該係佢地成日笑
青春活力,唔係走型格cool 路線
打開媒體就見到佢地笑。
真係好開心

伯爵府

回覆樓主:

青春

大宅

YEOMORGAN 發表於 23-3-28 20:30
嗰時Edison 真係堅靚仔。

我唔係睇edison
我係睇twins,覺得佢2個勁靚

伯爵府

2024年龍年勳章 2018父親節勳章

命水生得好一世有運有$...!
只係姻緣差紅顏禍水...!

男爵府

當時興二人女子組合,日本PUFFY係行孖公仔路線先

公爵府

嗰時巴士有Road Show, 日播夜播“明愛暗戀補習社”, 2個又青春又有活力,嗰時d人真係會眼定定睇個MV.

子爵府

jtw_ki 發表於 23-3-28 15:11
2R唔靚咩?race好靚喎,但佢哋冇twins咁紅

2R,未正式出道時見過真人,當年我做sales 時佢地入我鋪頭買衫,佢兩個身材一模一樣架!倒模咁,冇乜化妝都好靚女,兩個都勁大波腰幼腳幼,真係食artist呢行飯!

伯爵府

實不相暪
...

Me too! 嗰個時期自己又讀緊中學,勁有共鳴!

首頁

尾頁

跳至