自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Kamansnow 發表於 23-3-29 01:27
完全唔識分拍拖同追求約會係唔同!
佢要日日見/ 隔日見,因為佢覺得見得少就唔會有將來,又話有心嘅話幾忙 ...

我覺得只係你地唔啱
你係比較需要空間, 佢就要黏住

大宅

回覆 aidan08 的帖子

溝通障礙,話在自己世界,你講得好好。
我同佢講拍拖同追求係有分別,佢就話:都冇見到你點追你?九唔搭八。

既然佢覺得未追到我,佢又叫我去旅行過夜,又用拍拖嘅標準來批判我見得少,平日冇見,weekend 只見一日等等。

我而家睇清楚佢寫嘅嘢,原來有一句係星期六日只見一日係冇將來!

我之前一早講過星期日我多數留喺屋企休息,佢覺得冇將來但佢又繼續約我,佢都痴痴地。

大宅

回覆 haibcheng 的帖子

我一早講明,我唔算痴身,拍拖唔會日日見,星期日多數留喺屋企,

佢個陣話佢都可以唔痴身,而家又話要日日見先結到婚,要weekend 兩日都見先有將來。

複式洋房

回覆樓主:

未正式當然唔好過夜

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

Kamansnow 發表於 23-3-29 10:48
回覆 fivebeanrice 的帖子

摸手—— 我有縮手

子爵府

2024年龍年勳章

其實我想問樓主一句簡單直接嘅說話,就係樓主你對個男人有無好感,不要說吾討厭但又未去到情侶階段,因為愛情同友情系兩様野,如果無好感,下面幾萬字可以刪除

大宅

2024年龍年勳章

Kamansnow 發表於 23-3-29 21:17
回覆 Catkooroo 的帖子

仲有呀,佢有一次話:

都話佢想呃蝦條啦......

子爵府

minniemouse 發表於 23-3-29 10:18
未到手啫,到得咗手同結埋婚時睇下點,可能到時你想搵到佢都難。

就係!奴隸到將軍婚後幾年打後都咁痴身先至講

子爵府

mike89 發表於 23-3-29 12:06
兵唔好亂收 好易出事
岩就岩 唔岩直接講

我諗起我媽自細開始就教我哋唔可以亂收兵,唔可以收男仔禮物或者心意,嗰個年代好多追求不成女仔被淋鏹水刀仔劃花臉或者男仔自殘吉大髀求愛嘅事情。

男爵府

未拍拖想攪嘢,喊蟲,佢想多啲見等機會上床

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

其實感覺樓主對佢好多不滿,點解仲要見?

伯爵府

2024年龍年勳章

Kamansnow 發表於 23-3-29 01:27
完全唔識分拍拖同追求約會係唔同!
佢要日日見/ 隔日見,因為佢覺得見得少就唔會有將來,又話有心嘅話幾忙 ...

唔怪,我未婚時有幾個男仔都係咁,約到你出一次街,就以為已經同你一齊,通常都係d好有自信的男仔。
如果佢約你,你可以叫多幾個差不多都係咁樣追緊你嘅一齊出嚟玩,另外一個方法,就係同佢下午食飯睇戲打波,再下一場夜晚睇show係另一個男仔,雙方見到大家的,大家清楚大家關係,而你亦講明真係未揀定。唔好呃人,呃人感情容易出事。

大宅

回覆樓主:

只代表佢唔適合你

水晶宮

yan12345678 發表於 23-3-30 12:29
其實我想問樓主一句簡單直接嘅說話,就係樓主你對個男人有無好感,不要說吾討厭但又未去到情侶階段,因為愛 ...

講黎講去3幅被
一次唔鍾意已經唔洗再繼續見落去
邊洗咁多同佢解釋追求同拍拖嘅分別

大宅

回覆 RAY媽 的帖子

唔會以為一齊,因為佢話: 我見唔到你點追你。

而且我哋一次手都冇拖過。

首頁

尾頁

跳至