自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

支小姐咩顏值擔當, 真係唔覺!

https://www.hk01.com/article/882234?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral

原來支嚳儀早在13年前已經參加過無綫(TVB)的歌唱節目,不過她當時並不是叫支嚳儀,而是叫謝穎,代表美國三藩市參加TVB全球華人新秀歌唱大賽,與胡鴻鈞是同一屆。支嚳儀當時被著名化妝師Rick Chin指:「身材那麼好,為什麼不著貼身連身裙?」當年她的參賽歌曲多是英文歌,已經很有台風,而她的媽媽亦會到場支持,雖然最終未能殺入三甲,但獲得「網上最具人氣獎」,而該屆冠軍是胡鴻鈞。

支嚳儀本身是烘焙學校Bakebe的CEO,除香港外,馬來西亞同菲律賓亦設有分校。支嚳儀同攝影師老公Jimmy育有一子Joji,她曾經表示囝囝出世第三日就已經開工,在家中邊坐月邊與同事開會,雖然事業心極強,但見支嚳儀不時在社交網分享家庭照,足以證明佢兩者都兼顧得好好。

由IG照片所見,支嚳儀於家中客廳拍片唱歌時,亦會叫埋囝囝一齊玩,而佢家中客廳非常寬敞,聖誕節時亦有足夠空間放置巨型聖誕樹。而飯廳部分,放有一張大理石枱,除可大宴親朋友之外,亦曾經是囝囝舉行生日會的「樂園」。此外,她亦曾在家中衣帽間拍片,身後的名牌包包絕大部分為CHANEL。

37歲的支嚳儀,曾任職製片及違規宣傳內容已被系統自動屏蔽台嘅飲食節目主持人,婚前不時與老公去旅行嘆世界,二人2017年在法國城堡舉行婚禮,倪晨曦是姊妹團成員之一。囝囝出世後,更聘用兩位工作人姐姐照顧其起居飲食,足見支嚳儀財力十足。

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

mickeyeva 發表於 23-3-29 22:56

https://www.hk01.com/article/882234?utm_source=01articlecopy&ut ...

37歲的支嚳儀,曾任職製片及「違規宣傳內容已被系統自動屏蔽台」嘅飲食節目主持人

BK 個filter幾可愛!

littlemrs    發表於 23-3-30 20:45
la_source    發表於 23-3-30 16:09
零食狂    發表於 23-3-30 01:39

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

yan_yan_mummy 發表於 23-3-29 23:01
37歲的支嚳儀,曾任職製片及「違規宣傳內容已被系統自動屏蔽台」嘅飲食節目主持人

:haha ...

係喎
笑左

男爵府

https://www.hk01.com/article/882234?utm_source=01articlecopy&ut ...

後生幾靚女,胡以前塊面好四方

水晶宮

yan_yan_mummy 發表於 23-3-29 23:01

好好笑

珊瑚宮

乜野filter? 笑乜?我一頭霧水

子爵府

我睇左幾次咩事
好彩你加番個引號明白晒

子爵府

回覆樓主:

咁宜家個名係藝名??

男爵府

違規宣傳內容已被系統自動屏蔽台節目,好好睇

想試吓會唔會違規?

男爵府

nicelady2828 發表於 23-3-30 01:25
違規宣傳內容已被系統自動屏蔽台節目,好好睇

想試吓會唔會違規?

哇,真係會自動變字,有趣!

我是打了 小小超旗下 tv station

珍珠宮

佢肯姣,好多男人上檔架

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

你好勁,我睇咗兩次先明

公爵府

2024勳章 虎到金來勳章

nicelady2828 發表於 23-3-30 01:28
哇,真係會自動變字,有趣!

我是打了 小小超旗下 tv station

小小超旗下 tv station

大宅

PIGPIG朱 發表於 23-3-30 02:22
佢肯姣,好多男人上檔架

太姣,唔喜歡看佢

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

PIGPIG朱 發表於 23-3-30 02:22
佢肯姣,好多男人上檔架

佢的確係某類男人的喜歡類型,雖然我知一定有好多jm會講佢地c6唔鍾意喎

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

發姣女人有邊個男人唔鍾意

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

我以為佢個節目違規添

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

唔講唔覺胡鴻均出道已經有十幾年!

侯爵府

回覆樓主:

胡好似第2個人咁

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

hasting 發表於 23-3-30 00:45
咁宜家個名係藝名??

可能謝頴至係藝名

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊