自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

syne403 發表於 23-3-30 12:51
前日一名內地女子發帖,指自己因為穿著打扮性感,而被路過的香港婆婆痛罵狐狸精,令她直言香港的風氣保守, ...

肥,減返20磅先啦

侯爵府

apelok 發表於 23-3-30 12:54
佢咁似活家禽

係呀,企街

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

都冇乜嘢吖!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

前日一名內地女子發帖,指自己因為穿著打扮性感,而被路過的香港婆婆痛罵狐狸精,令她直言香港的風氣保守, ...

我唔會理人點著囉,佢又唔係著三點式

公爵府

PandaVV 發表於 23-3-30 14:12
如果係金頭髮的外藉女子穿成這樣, 香港人很多一定話沒問題. 因為雙重標準, 在香港非常通行.

華人心底怕洋人本性好難改。Ruby 7 都有D西人著好少去睇球賽,我敢講冇人會夠膽走去話佢地,不論佢哋著得好5好睇。

珍珠宮

自己高興就得,之前睇有位台灣網紅着到好性感咁去泰國旅遊,都俾人抽水,不過啲男人見到咁性感又靚女,一定把持不住啦。

侯爵府

薯圈 發表於 23-3-30 13:06
如果呢個係鬼妹,睇下d香港婆婆夠唔夠膽話人地?

鬼妹未必識聽,但會當阿婆係傻

侯爵府

李露眉 發表於 23-3-30 13:38
我睇小紅書, 大陸D 女仔個個都係咁樣..

全部露腰, 紅唇.

手機有美顔p圖架

子爵府

alicego62 發表於 23-4-1 18:21
華人心底怕洋人本性好難改。Ruby 7 都有D西人著好少去睇球賽,我敢講冇人會夠膽走去話佢地,不論佢哋著得 ...

其實我又覺得唔係怕唔怕嘅問題, 人哋點著 關自己咩事 最緊要佢唔係 露體, 最緊要 冇 犯法 冇影響到其他人, 著咩係人哋嘅自由 即使 瑜珈褲 我覺得唔好睇, 喺街見到人著我都唔會出聲囉

公爵府

jellyfish1989 發表於 23-4-1 18:27
其實我又覺得唔係怕唔怕嘅問題, 人哋點著 關自己咩事 最緊要佢唔係 露體, 最緊要 冇 犯法 冇影響到其他人, ...

根本就係,但我見呢度D jm 好開心甘話相中人係雞,真奇怪

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

元朗大把這款女士

首頁

尾頁

跳至