自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Pulmma 發表於 23-3-30 17:02
我認我守舊,以我性格 如果我係生女,又離婚帶住個女, 我唔會敢再有新戀情。
...

係!要保護個女

伯爵府

其實係咪兩個青春期年紀。對性好奇。
唔同老豆以為無咁親
即使內地也有教育, 互聯綱一搜都知啦。 點死撐唔知亂倫犯法。

公爵府

唔知亂倫犯法唔奇,但同未成年少女法生關係已經犯法。

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

根據報導,個男成日都係向女要求性,係咪真係有所謂「愛」都成問題,可能係就手個妹又唔反對就犯罪

珍珠宮

搞個得14歲嘅小妹妹,先唔講係咪亂倫,本身已經係犯法。21歲已經有一定倫理認識,就算唔係自己細妹,都知道要遠離幼女吧,應該重判!

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

新移民?

我估:

阿哥係媽在大陸同第一任生

媽之後改嫁香港人生女

再申請大仔嚟香港團聚

侯爵府

Sumyeema1 發表於 23-3-30 18:14
新移民?

我估:

似係! 有冇攪錯!一嚟即犯法!

男爵府

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主:

21歲唔知亂倫係犯法

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大家都叫同一個女人做阿媽,咁都可以搞野,禽獸!

珍珠宮

回覆樓主:

好嘔心

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

即使唔係兄妹都唔可以搞未成年少女

伯爵府

牛年勳章

新移民?

我估:

根本两個细時冇一齊住,冇兄妹情。
但 21 歲人,果個叫做亞妹,同一個亞媽生,有道德觀念都知道吾搞得啦,一落來就搞個妹,咩居心?
理應重判。

大宅

回覆樓主:

好恐怖,可能成世都有陰影

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

新移民?

我估:

好大機會係咁

別墅

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果2 個純為性搞野,都算,最怕細個個以為係真愛(騙情),到大d明更多,就知做咗人哋洩慾工具,陰公!

首頁

尾頁

跳至