自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Pulmma 發表於 23-3-31 09:20
光洙走咗我就無再追

x2
印象中智孝好被動,短髮前都feel到佢老了,好似一個好脫節既大嬸咁…

伯爵府

Beauty222 發表於 23-3-31 10:31
我之前一直有追開,但見到無線一直都係做啲好舊嘅集數。請問而家仲有update嗎?
...

有update新集數,不過要比錢買mytv gold至有得睇囉!

子爵府

無左光洙已經大打折扣。
記得有一集宋智孝話下世想做石頭,真係好切合佢

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

其實我覺得智孝一向係內歛嘅人,以前得佢一個女仔,會focus多d喺佢身上佢咪唯有郁多d, 但自己從無咗gary, 又加多成日要搶鏡嘅昭文,佢咪可以唔郁就唔郁,我記得好耐以前有一集,都笑佢唔知玩咩遊戲,因為等得太耐而瞓著咗,所以應該佢性格一向係咁

不過除咗佢身型大份咗,我依然覺得佢靚過好多後生過佢的新晉女藝人

Teresa_tempo    發表於 23-3-31 14:33

侯爵府

好媽媽勳章

以前覺得佢好靚,近年成個大嬋咁,其實佢都唔算大年紀,點解唔keep吓
開心每一天

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

冬奧後冇再睇, 但睇智孝lG唔係已keep返好身型咩?

珍珠宮

而家愈來愈唔好睇 集集都唔好笑

別墅

回覆樓主:

其實自從Gary下車之後,智孝已經沉寂左好多,就算之後有同金鐘國既loveline都表現得麻麻地。
其他形象又build up 唔到。
真係好可惜,睇左10年有多,真係好鍾意Monday couple

水晶宮

我係長期fans
就算悶,點都會開住飛嚟睇
我都覺jihyo 好hea, hea 到成集無講過嘢
不過唔覺佢同so min 不和嘅

公爵府

bu-b 發表於 23-3-31 11:48
其實我覺得智孝一向係內歛嘅人,以前得佢一個女仔,會focus多d喺佢身上佢咪唯有郁多d, 但自己從無咗gary, ...

玩層層疊等到訓著左。佢一向都好低調,但年輕時有活力玩,又得佢一個女,而家有搶鏡昭文咁鬼嘈,智孝變得更低調,低調到hea,不過其實佢性格真係唔適合做綜藝。

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章

peaceaa1122 發表於 23-3-31 09:48
我同我囡都係長期fans! 我囡已經失望地跳船,我仲有睇,不過越睇越火滾,昭旻就只係掛住巴結幕後同劉在石 ...

係呀,jm你講咗我心(emoji)面既疑問呀!智孝好似好懵好遲鈍,疑似酒精上腦,仲有(emoji)家成日邋邋遢遢應該咁,休褲、抹鼻涕、睇電話、個嘴成日嗡下嗡下咁,點解會攪成咁㗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Birzzle 發表於 23-3-31 14:55
係呀,jm你講咗我心(emoji)面既疑問呀!智孝好似好懵好遲鈍,疑似酒精上腦,仲有(emoji)家成日邋邋遢遢應 ...

覺得似係酒精影響,睇番舊果d RM, 佢有正常參與度,有嘢講。但e+...
仲有佢開始要化吓妝先出得鏡,但自己補唇膏補到出晒界,對住塊鏡都搞到咁,d 幫手又唔提提佢.

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章

MrsSingSing 發表於 23-3-31 10:50
x2
印象中智孝好被動,短髮前都feel到佢老了,好似一個好脫節既大嬸咁…
...

好貼切,脫節的大嬸

珍珠宮

回覆樓主:

係節目裡,邊個可以做「主角」,節目組說的,唔係自己話出位就出位,節目組力推全,就會多數係佢。好似以前係光洙,就大部份去曬他身上。

伯爵府

最關心BB問題熱投勳章

雪影 發表於 23-3-31 12:00
以前覺得佢好靚,近年成個大嬋咁,其實佢都唔算大年紀,點解唔keep吓
...

呢排智孝瘦咗好多,傳聞係抽脂

複式洋房

Birzzle 發表於 23-3-31 07:48
我係running man 長期fans, 近年睇智孝越做越hea, 同昭旻又好似不和咁,究竟智孝發生咩事?無晒以前Ace嗰種 ...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

冇咗光洙已冇睇喇!

子爵府

野人好索子 發表於 23-3-31 10:55
有update新集數,不過要比錢買mytv gold至有得睇囉!

好過份

子爵府

回覆樓主:

最近幾年,MYtv可以看到最新Running Man原裝版,每星期一次。但現在要MYtv Gold才可以睇到。J2播放的配音版都是一,兩年前的舊版。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

無睇好耐啦, 無以前咁好睇

首頁

尾頁

跳至