自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔信

怡明邨某單位飽受高空擲紙巾之苦 「疑兇」竟然係「自己友」? - YouTube

男爵府

會唔會係孫女講大話

侯爵府

畀面勳章

最抵死係最後結果係扣咗自己分(emoji)
如果明亮的光線使你雙眼再也看不見
我的愛能把你帶回家

珍珠宮

mickeyeva 發表於 23-3-31 20:02
唔信

好搞笑 賊喊捉賊

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

曬衫位置係佢孫女間房附近?

伯爵府

上面有石屎屋簷,照計上面d野唔會跌到落去

相信全部都係佢孫女掉

子爵府

唔信

會唔會有壓力令佢個孫女咁大個重瀨尿

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

但係孫女都唔細
不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

但係孫女直接掉落街仲毁屍滅跡, 點會掉到上自己晾衫張沙灘蓆上?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

孫女返咗學,係咪個段時間冇事發生?屋企人細心諗,應該搵到答案!

子爵府

回覆樓主:

個孫女有幾大先? 就算小學斷估唔會晚晚瀨尿掛, 我估有時係慣咗手勢, 可能食完嘢抹完手嗰啲纸巾,又掉出去窗, 呻完鼻涕撩完鼻子又抌出去

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

賊喊捉賊

水晶宮

misslo 發表於 23-3-31 20:05

Omg
自由太多會令世人失去平衡

水晶宮

靜初 發表於 23-3-31 20:10
會唔會有壓力令佢個孫女咁大個重瀨尿

唔奇,呢啲心理病要睇醫生添

子爵府

MC媽 發表於 23-3-31 20:16
個孫女有幾大先? 就算小學斷估唔會晚晚瀨尿掛, 我估有時係慣咗手勢, 可能食完嘢抹完手嗰啲纸巾,又掉出 ...

11歲!好明顯全部都係孫女掉!
不過何小姐都話佢女掉過一次咪一次囉,啊女話其他唔關佢事,而家大家好落台咪算,明唔明白點解要話掉一次咁大把,這已是最好的結局黎!
日後何小姐再點教,留番佢自己攪啦

子爵府

20162016 發表於 23-3-31 20:18
唔奇,呢啲心理病要睇醫生添

會唔會有人非禮佢 (猜測)之類, 應該向問題根本出發

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

唔信

樓上又會可以掉落樓下窗邊位既,見好近窗邊位下,出面頂仲有石駁位,點拋入去呢

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

misslo 發表於 23-3-31 20:05

呢下真係好笑

伯爵府

MC媽 發表於 23-3-31 20:16
個孫女有幾大先? 就算小學斷估唔會晚晚瀨尿掛, 我估有時係慣咗手勢, 可能食完嘢抹完手嗰啲纸巾,又掉出 ...

11歲

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

哈比族 發表於 23-3-31 20:19
11歲!好明顯全部都係孫女掉!
不過何小姐都話佢女掉過一次咪一次囉,啊女話其他唔關佢事,而家大家好落台 ...

雖然件事係賊喊捉賊,但其實何小姐肯出嚟做埋個follow up訪問,其實佢都真係好似詫異同埋好無助,亦都冇逃避,希望妹妹經過今次件事可以得到教訓同誘導,如果真係身體有問題,家人亦都知道需要正視

首頁

尾頁

跳至