自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我有朋友二三十對,真係好嘥位,我自己keep十對左右都覺得其實只集中係著三對

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

我冇認真數過,應該都有10對樓下不過有D發現執左出黎已甩底

子爵府

回覆樓主:

後生時,曾經有超過50, 60對鞋,現在10對以內,包埋波鞋,實行買一對,掉一對,舒服晒

珍珠宮

我一人,疫症3年買少咗鞋,又掉咗啲,仍有60對到
公司仲有10對

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

20對以內,唔會再狂買,已經掉晒d唔著既平鞋,貴鞋又有排著又唔捨得掉

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

起碼20-30對

子爵府

10對以內

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

拖鞋兩對(倒垃圾路遠)在內,球鞋,十對有找?呢個post 提醒我掉野
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

5對

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

5對,全部跑鞋,1對殘左,一對太大,一對專跑,一對未開,一對跑兼返工

公爵府

2024年龍年勳章

連拖鞋,4對

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

seaandhill 發表於 23-4-4 15:34
我有朋友二三十對,真係好嘥位,我自己keep對都覺得其實只集中係著三對
...

我大約10對

已刪除用户

回覆樓主:

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

粗略估計三十對

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

40對左右

珍珠宮

3x對,不過經常著,我好少連續兩日著同一對鞋

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

seaandhill 發表於 23-4-4 15:34
我有朋友二三十對,真係好嘥位,我自己keep對都覺得其實只集中係著三對
...

結婚、生仔前over 60對,之後慢慢少,早兩年裝修掉晒高踭、boot款、搭帶鞋,家陣十對左右,其實仲可以減,有啲高boot波鞋都唔會著,可以捐出去

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

20-25對

公爵府

一對人字拖,一對返工,另外仲有三對鞋。共五對

首頁
12345...6

尾頁

跳至