自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

etam724 發表於 23-4-4 23:27
其實佢都幾可憐,成日著到咁個老公都冇阻止,証明呢個男人對佢愛極有限啦!
...

明星係咁啦,拍戲同第2個男人打埋茄輪,老公又要阻止?

子爵府

areyouangry 發表於 23-4-4 19:41
「所以希望透過自己性感一面,展現作為現代女性嘅強大。」

從幾時開始女性嘅強大要用性感嚟展現?

而家d人邏輯真係好難明,性感代表強大,另外拍av果個拍av為做有影響力女性,人都癲。

男爵府

amy730 發表於 23-4-4 19:36
做咗人妻佢都好博

https://hk.news.yahoo.com/%E9%99%B3%E5%87%B1%E7%90%B3%E4%B8%AD%E9%96%80% ...

上次著瑜珈衫已經超核突

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

賣bra度廣告咁既
show個堅出嚟,反駁番上次俾人話墊pad

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

popofat 發表於 23-4-4 21:07
呢張最難忘

好肉酸

子爵府

hello_sunshine 發表於 23-4-4 21:46
佢唔露都算
成日咁露佢以為自己好索真係頂唔緊

上面墊咗好多個pad

珍珠宮

做咗人妻佢都好博

https://hk.news.yahoo.com/%E9%99%B3%E5%87%B1%E7%90%B3%E4%B8%AD%E9%96%80% ...

因為冇幾何再有奶胸比佢谷 佢次次生完都博命露奶胸

珍珠宮

cheung2013 發表於 23-4-4 21:52
同阿10A 鬥露啊?誰與爭鋒?BTW 佢咁瘦個胸有咁大咩?

佢谷緊奶

珍珠宮

做咗人妻佢都好博

證明咗鄭生家用比吾夠,所以老婆要拋個身(胸)出嚟養家

Love and Kindness are never wasted.

男爵府

taptap83 發表於 23-4-5 09:19
而家d人邏輯真係好難明,性感代表強大,另外拍av果個拍av為做有影響力女性,人都癲。
...

最弊係呢啲似是而非,冠冕堂皇嘅口號真係會影響到涉世未深嘅年輕一代

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 BK Milk勳章

哪裡來的自信

侯爵府

2024年龍年勳章

taptap83 發表於 23-4-5 09:19
...

咩思維? 露體同大影響力有咩關係!

拜託陳女士吾好亂講, 等人以為香港女人無邏輯亂噏!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

其實佢真係幾靚, 但一露肉就扣晒分... 不如著番套靚衫咪仲吸引..

子爵府

ganggang 發表於 23-4-4 19:46
佢好煩,可唔可以收埋自己湊仔

唔係之前好多jm好羨慕佢咁瘦嘅咩?而家睇到煩喇咩?

子爵府

etam724 發表於 23-4-4 23:27
其實佢都幾可憐,成日著到咁個老公都冇阻止,証明呢個男人對佢愛極有限啦!
...

或者個男人都覺得自己有個又老又殘嘅老婆好自豪,想同人分享呢

大宅

cara.mak 發表於 23-4-5 09:37
因為冇幾何再有奶胸比佢谷 佢次次生完都博命露奶胸

伯爵府

走火入魔

男爵府

回覆樓主:

我直頭覺得佢有精神病

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

廣告搵奶粉錢

子爵府

RoseRosa 發表於 23-4-5 09:53
最弊係呢啲似是而非,冠冕堂皇嘅口號真係會影響到涉世未深嘅年輕一代

平權,LGBTQ依啲話題,真係都幾大影響吖。亞仔之前minor 修讀 gender. 佢話有班女同學猛咁質疑點解大學咁多professor 係男性

首頁
34567...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊