親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

過關出奇地快,5分鐘就到,可能好彩,t2 一個鐘內只有三班機到

落機就搭巴士去幕帳,大型aeon mall.

小朋友就去跳彈床放電

https://bandainamco-am.co.jp/others/tondemi/makuhari-shintoshin/

支付寶有時都用到,食埋京東 4% 回贈

東京鐵路太煩,睇住個 google guide 都搭錯幾次車

可以冇叫我轉車,向上行變咗向下
叫你2 號月台,點知3號嚟,掛住望2號,睇住架車3 號走

a 公司轉b 公司,又話收兩次錢,原來唔駛出閘,行過對面就得

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

babytt2 發表於 23-4-7 08:02
過關出奇地快,5分鐘就到,可能好彩,t2 一個鐘內只有三班機到

你第一次去東京?

搭車用japantransit app

買張東京地鐵pass, 除左jr, 都可以用
不用驚搭錯車

https://s.klook.com/c/vgXBYb6Ky8

子爵府

babytt2 發表於 23-4-7 08:02

5分鐘 羽田 定成田?

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

5分鐘
好快,enjoy

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

咁快唔多人就爽

珍珠宮

parrot1208 發表於 23-4-7 12:03
5分鐘 羽田 定成田?

成田呀,之前聽到三個鐘好驚,落機前去定廁所,一路腳急急去過關

珍珠宮

CrabPincers 發表於 23-4-7 10:53
你第一次去東京?

搭車用japantransit app

幾次,不過都係路過多。metro 只能市內地鐵,不能搭jr, 東京分開n 間公司,我不清楚佢哋的關係

我理解唔到,又冇叫我落車,但架車係向下行去東京站,貴咗d d
attach0/tmp/phpfRhnni
attach1/tmp/phpBzOiPF
attach2/tmp/php9vQih3

珍珠宮

回覆樓主:

家下去了東北玩,間溫旅好特式,晚餐好豐富,價錢超值

落機大館能代機場,10分降落,巴士25分走,我幾驚佢唔等我,要我坐其他車花多個多小時!

原來 16分落機,19分行李到,一出就係巴士,個司機仲會入機場確保乘客出哂嚟先開車

星と森のロマントピア
+81 172-84-2288
https://maps.app.goo.gl/5iFEBHKzNkmmQsRC8

首頁

尾頁

跳至