自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章

alicego62 發表於 23-4-8 09:28
X 2,基本上好耐冇睇TBB啲劇。最多好間5中睇吓東張

呢套唔係tvb嘅劇,係英皇拍的。
返而TVB嘅劇好睇好多

伯爵府

回覆樓主:

雖然阿sa做戲經驗豐富,但twins做戲唱歌都係麻麻,佢哋做綜藝節目好睇好多。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

好彩只得1x集

珍珠宮

好悶

公爵府

pc2012 發表於 23-4-8 12:51
呢套唔係tvb嘅劇,係英皇拍的。
返而TVB嘅劇好睇好多

但班男+女主角加埋90歲

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

Kennedyjason 發表於 23-4-7 22:34
好深層次,完全唔知佢up乜膠,大結局又留低伏線,睇完個人好迷惘

你竟然睇哂,都已經好勁。
Nothing is prefect in this world. We all are perfectly imperfect.

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

個故事大綱係唔錯,但編劇寫出黎就好多時睇到人一頭霧水。大部分拍到黑沉沉,真係睇到人都悶。阿Sa完全係當拍偶像劇,演活唔好個角色;阿嬌戲又平庸,反派嘅內心戲冇深度。不過最差我覺得係死屍身上疤痕,好hea造下。其實睇呢套劇真係嘥時間,如果有續集希望唔好播呀!

翡翠宮

英皇群星捧Twins! 但爛片一套!!!

大宅

QQ70 發表於 23-4-7 22:38
係囉,仲未知CCS 係乜!阿嬌仲未死,即係點?拍續集?

唔好有續集㗎

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

呢套係左抄右抄啲日韓劇,細個男仔頭好友呢幕係沈銀河某套舊韓劇,陶大宇冇咗身體嗰幕係抄一套日/韓查案劇

伯爵府

2024年龍年勳章

alicego62 發表於 23-4-8 14:43
但班男+女主角加埋90歲

《隱型戰隊》女主角劉穎鏇25歲咋

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

差到一個點

男爵府

片尾曲真心難聽。小朋友唱大人歌咁,普通話又差

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

mariefish 發表於 23-4-8 17:02
呢套係左抄右抄啲日韓劇,細個男仔頭好友呢幕係沈銀河某套舊韓劇,陶大宇冇咗身體嗰幕係抄一套日/韓查案劇
...

jm 識貨
沈銀河嗰套係愛的肢解,韓國電影

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章

ching070707 發表於 23-4-8 08:33
慘,唔係馬明就係馬德鐘

咁我寧願馬明

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

popocat 發表於 23-4-8 18:45
jm 識貨
沈銀河嗰套係愛的肢解,韓國電影

係呀係呀,我全部呢類電影同劇都煲晒,煲到唔知邊套打邊套 你好勁呀記得戲名,呢個電影真係好絕

水晶宮

mariefish 發表於 23-4-8 19:01
係呀係呀,我全部呢類電影同劇都煲晒,煲到唔知邊套打邊套 你好勁呀記得戲名,呢個電影真係好絕
...

韓國電影廿幾年前已經拍呢類題材

水晶宮

Protea 發表於 23-4-8 15:18
個故事大綱係唔錯,但編劇寫出黎就好多時睇到人一頭霧水。大部分拍到黑沉沉,真係睇到人都悶。阿Sa完全係當 ...

阿sa d戲屎, 唔好講內心戲咁高層次,呢套嘢入面佢無論遇到幾兇險危難,個頭仍然吹到好靚好直
阿嬌更差,講對白冇張開個口,聽唔到佢up 乜,場場戲都同一個表情,導演竟然咁都收貨

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

LoveCorgi2 發表於 23-4-8 00:19
惨得過阿sa有影后攞

Sa 差過在神探大戰?

男爵府

Kennedyjason 發表於 23-4-7 22:34
好深層次,完全唔知佢up乜膠,大結局又留低伏線,睇完個人好迷惘

一集都冇睇過

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊