自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

賣三千幾元,有什麼特別?值吳值?

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

我自己用小米,阿媽用dyson,有時係佢到訓會用,短髮,分別唔大

大宅

女長頭髮
比一般風筒快一倍時間吹乾

水晶宮

我同女都長厚頭髮
爭好遠,快乾好多
後悔買得遲

子爵府

係Yoho 六百幾買左部i字頭德國品牌負離子無葉風筒,效果好好,朋友用過大神,佢話差不多

水晶宮

sochui 發表於 23-4-8 16:17

值,用過返唔到轉頭。

男爵府

有朋友極力推薦,我唔用風筒,只係買俾小朋友吹乾頭髮,唔係好捨得洗錢買呢個品牌嘅風筒

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

同平價風筒係差好遠,快乾而且唔好熱到火燒咁

男爵府

Jhar 發表於 23-4-8 16:22
我自己用小米,阿媽用dyson,有時係佢到訓會用,短髮,分別唔大

小米負離子果款?

水晶宮

回覆樓主:

如果頭髮又長又厚,值得買,會快D乾,如果短髮就冇必要。
最大問題係易壞,第一個用咗兩年幾就壞,最近買第二個

子爵府

Jhar 發表於 23-4-8 16:22

覺唔覺小米好大聲, 我用緊小米負離子覺得好嘈不過係好用

水晶宮

RoseRosa 發表於 23-4-8 17:30
有朋友極力推薦,我唔用風筒,只係買俾小朋友吹乾頭髮,唔係好捨得洗錢買呢個品牌嘅風筒
...

同意。因我短髮,我好多時早上洗頭,懶得吹。

風筒係仔女用多,都預左佢哋用得很粗。頂多比2-300元買一個用爛不會肉痛那種。2-3000元我留來儲好過。

珍珠宮

好媽媽勳章

大神牌做到快風速而溫度唔會太高。有得再揀我仍會揀買。

如果只需要快乾,之前用Panasonic 都好用,但Panasonic 之前我用的款做唔到高風速而又冇咁熱。

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

之前朋友買咗個假大神風筒俾我,同正版真係有少少距離,正版啲風靜好多,吹乾頭快好多

公爵府

DICSIK 發表於 23-4-8 17:21
係Yoho 六百幾買左部i字頭德國品牌負離子無葉風筒,效果好好,朋友用過大神,佢話差不多 ...

會否好熱的?

子爵府

唔係細路 發表於 23-4-8 18:30
小米負離子果款?

兩款我都有呀,白色係我之前以為壞咗(原來係拖板壞) ,即刻買過個(銀色)
attach0/tmp/phpjORvTt

子爵府

angelist 發表於 23-4-8 19:07
覺唔覺小米好大聲, 我用緊小米負離子覺得好嘈不過係好用

覺呀,但我覺得同dyson 差不多

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

值呀,用左頭痛都冇左

侯爵府

2024年龍年勳章

我覺得好用

子爵府

牛年勳章

回覆樓主:

咁如果個風筒用嚟造型, 大臣能否做得到?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊