自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

年輕時交際都非常廣闊,以前好多行埋都講以後理想,做的什麼什麼總有幾個好像好支持你,年復年後個個朋友真係做到佢原來想做事情,其中有個就去要求成功人士幫忙[其實有的刑事成份]而個位成功人士拒絕佢,呢位求助人士話當年幾支持佢先有今天,圍內都知道邊度有幫手呀,成日打友情牌食人地,順路坐人家車番家[將軍澳]車主住荃灣,而家仲同人反面,你地身邊有無呢類人士

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

佢有咩實質支持? 得把口無用 有無幫過手、有冇借過錢?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

野原美冴 發表於 23-4-10 15:28
佢有咩實質支持? 得把口無用 有無幫過手、有冇借過錢?
我正想講就係得把

珊瑚宮

20150618bb 發表於 23-4-10 15:17
年輕時交際都非常廣闊,以前好多行埋都講以後理想,做的什麼什麼總有幾個好像好支持你,年復年後個個朋友真係 ...
得把口

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

回覆樓主:

遠之,戒之

珊瑚宮

D..D 發表於 23-4-11 11:55
遠之,戒之

長假期後遺症.....回想,佢都覺得搵唔到著数走入

首頁

尾頁

跳至