自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

48位

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

一個MSG就全發咁多人, 再用NO.去處理?!

子爵府

disneydisney88 發表於 23-4-12 23:27
廣州疑現「海王」女教師同時交往48位男家長‎ 情人節收20萬紅包 https://www.hk01.com/article/886616?utm_ ...

大陸高級支要4千一次差唔多啦,同李x迪交手嗰啲都唔止啦!

水晶宮

2024勳章

Vengerov 發表於 23-4-13 05:59
連相都假,條新聞可信性成疑,又無source。微博都係得一兩句講呢件事,完全無咩資料。。。
...

根本好可疑
除左配圖盜用北大女博士張相,另一張相,女老師背後黑板明顯係數學代數公式,試問點會係幼師?
另外件事2月底已經爆出,距今個幾月,如果係真,咁多女家長,早已把天拆左落黎 。但件事到而家都無咩聲氣
我覺得就係啲無底線嘅自媒體為左流量,造一篇誇張文,再去網上盜幾張圖,咁就係一篇爆文啦
但01竟然無查證就把個幾月前無人關心嘅網文當新聞

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

嘩,咁狼死!

大宅

咁都得,都好離譜喎

公爵府

2024勳章

lemontea520 發表於 23-4-12 23:47
佢記唔記到甘多人呀.....

仲要記埋佢哋啲仔女嘅野

子爵府

作文的題目: 爸爸的come兄弟們

侯爵府

czl115 發表於 23-4-13 09:57
根本好可疑
除左配圖盜用北大女博士張相,另一張相,女老師背後黑板明顯係數學代數公式,試問點會係幼師? ...

呢啲假新聞版主唔會移走
報道手足啲衰嘢最快移走

侯爵府

回覆樓主:

老師同老師,老師同家長都聽唔少,但同一時間牽涉咁多人就比較少聽到,果然好大咬!會唔會係其他老師唔抵得篤背脊爆大鑊!

大宅

d男家長咁猴擒

公爵府

2024年龍年勳章

Jasmine-4711 發表於 23-4-13 00:38
個個叫“ honey/ baby" 就包冇撞版

我有啲面盲、連認都未必認到

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

Jasmine-4711 發表於 23-4-13 00:15
“交往”不一定已上床,
可能只放電、收兵、收禮物、收紅包.
係班阿茂以為自己是唯一bf

係啦,可以呃到咁多男人,應該冇上床就真,除非佢係性女

男爵府

2024年龍年勳章

學園公廁

水晶宮

2024勳章

alau2021 發表於 23-4-13 12:10
呢啲假新聞版主唔會移走
報道手足啲衰嘢最快移走

無辦法,邊個叫香港人鍾意睇假新聞,仲睇得咁開心

侯爵府

czl115 發表於 23-4-13 12:36

日日有手足被拘捕被判監,要俾啲假新聞手足睇開心吓

金鐘暴動 4人判監26至28個月 1人入教導所

2019年7月1日民陣發起在港島區遊行,多處爆發衝突。其中有9名男子於當日被捕後,至去年初始被落案起訴,控告暴動及管有物品意圖摧毀或損壞財產等罪。

當中5人於上月在區域法院承認暴動罪,法官李慶年經提取相關報告後,今早(13日)判處當中4人監禁26至28個月,餘下1名20歲被告則判處進入教導所。

是次認罪的5名被告依次為黎穎豪(20歲、學生)、陳景行(21歲、學生)、陳俊僑(21歲、學生)、黃家祈(30歲、室內設計師)及何宇軒(29歲、廚師),均沒有案底。他們承認於2019年7月1日,在香港演藝道、分域碼頭街、龍匯道及龍合街一帶,連同其他不知名人士參與暴動。

侯爵府

czl115 發表於 23-4-13 12:36

標題一開始已經話「廣州疑現…」
「疑」都可以當事實咁報道

侯爵府

czl115 發表於 23-4-13 03:12
假嘅成份好大
我喺微博搵,好少資料,不過搵到有一個留言話配圖係北大女博士廖琳,現任某高校老師
百度了一 ...

經過黑暴都知好多香港人冇腦,又唔會搵資料查證,人講就信

侯爵府

牛牛牛牛 發表於 23-4-13 12:24
係啦,可以呃到咁多男人,應該冇上床就真,除非佢係性女

你見睇直播啲人手仔都未摸到都係咁打賞網紅,$4000蚊濕濕碎!
街頭MMA|人妻不滿丈夫花8.3萬打賞女主播‎ 當街教訓「打到斷棍」
https://www.hk01.com/article/881402?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

alau2021 發表於 23-4-13 12:50
標題一開始已經話「廣州疑現…」
「疑」都可以當事實咁報道

所以認真就輸了,當笑料睇就差唔多

alau2021    發表於 23-4-13 13:55

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊