自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

李露眉 發表於 23-4-16 08:36
睇到群組介紹,令我諗起,其實好多嫁落黎大陸女人,都係呢d場識,唔係D場就骨場,我大陸同事話,最快識港男 ...

你唔講我都唔會向這方面去諗
這麼一想,好多嫁落嚟的女方係這些地方做過囉!

知道了真的有少少

男爵府

sun6628 發表於 23-4-16 11:23
我識好幾個朋友的家庭的人 也是一識到大6後生女立即放棄自己20年又有/30年又有的婚姻。50幾歲的男人明明自 ...

我舊同事以前長註大陸工廠,5x歲日日扮到情聖咁,晚晚去溝女,最後聽聞60 歲再做老豆,要同原配離婚,淨身出戶娶個大陸妹,咁都仲肯做老襯,從頭做過,係咩邏輯
另現公司有個接近60歲嘅同事,話今年會再婚,我嚇一跳,佢咁嘅樣有老婆仔女都算幾生收到,原來又係離左婚,同條後生女同居深圳,成日幫女友買skII神仙水。
不過以上2 位人兄都算係高薪厚職嘅,唔係窮老男人,唔知會揀啲咩女人而棄糟糠之妻。

男爵府

sweetannann 發表於 23-4-16 20:22
我ex大伯係澳門都一樣,自己老婆係政府中層,大伯本身都係大公司高層,兩個都有錢,有日兩公婆上拱北玩, ...

有啲男人又真係好鬼蠢,最慘啲仔女同個老人家。

男爵府

sweetannann 發表於 23-4-16 20:22
我ex大伯係澳門都一樣,自己老婆係政府中層,大伯本身都係大公司高層,兩個都有錢,有日兩公婆上拱北玩, ...

有啲男人又真係好鬼蠢,最慘啲仔女同個老人家。

子爵府

露比2006 發表於 23-4-17 17:36
希望是真的,不要來港嫁...又攪離婚...又老夫少妻..

但願,但條件差d或明呃就難講

首頁

尾頁

跳至