潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位靚太,有問題想請教。事緣本人想點12月已經儲夠數, Sa話已經幫我申請緊B,轉頭佢就話要調返機場。佢話會pass晒啲資料俾同事。我有另外兩個朋友都係用同一個sa,佢哋好快就已經有分別兩個唔同嘅sa take over (send咗WhatsApp greeting),有一個仲已經攞咗袋添.以我仲係孤兒仔,冇人send message俾我,之後我後主面皮咁主動WhatsApp其中一個朋友嘅sa,我唔係吹佢要袋,只不過想make sure有人跟緊我嘅account,佢話明白問我想要咩色之後就冇咗件事,依件事係二月發生嘅。請問我而家可以做到啲乜,因為好想六月生日出到袋. 我之前有WhatsApp舊嘅S A佢又係話幫我問吓之後又係冇咗件事所以我都費事煩佢喺。同埋想出完呢個袋之後出坑,除非真係冇辦法,否則都唔想再去添香油。請問我而家應該繼續等,定係可以打電話去舖頭問經理?搵返舊嘅Sa定係繼續聯絡我朋友新嘅Sa,因為非不得已都唔想搞到好煩

大宅

打電話去舖頭問經理

大宅

Email更好, black and white

伯爵府

點解唔落舖問?

其實你亦可以問機場個SA 你個account handover 咗俾邊個

Either case 都可以,你其實冇理由等到依家仲係冇人跟

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

回覆樓主:

如果機場冇答到你邊個跟,聯絡經理係正常做法.無需要提出袋,直接講明未有sa跟進.
work hard PLAY hard

大宅

Email 問最好

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章

回覆 Ccaracw 的帖子

是要店舖經理安排, 你最好打電話或親身去問情況

wcpcelia    發表於 23-5-9 14:46
◕順其自然啦~♥ ◕

複式洋房

申請到B即係樓主都係值得保留嘅客人
好似上面回覆所講冇理由等到依家都未有人跟啵
或者到今日有update未?
Send email再比限期未有人聯絡會直接落鋪查詢

大宅

多謝各位sis回覆,我send咗email去好快就有人覆(係我朋友嘅新SA,即係我之前膽粗粗主動WhatsApp嗰個),佢話而家會跟我個Account blah blah blah,咁之後我再WhatsApp 佢say thank you,之後佢就問我想要B25定30 ,咁我梗係答佢25啦,之後佢就冇再覆過我。
其實佢咁樣問,係咪即係之前等嗰段時間係白等,根本冇人幫我申請過?
好想知你哋嘅B等咗幾耐?我之前出過C都係等咗個零月,想喺生日之前達成左B呢個心願🥹

伯爵府

Ccaracw 發表於 23-5-7 11:08
多謝各位sis回覆,我send咗email去好快就有人覆(係我朋友嘅新SA,即係我之前膽粗粗主動WhatsApp嗰個),佢話而 ...

其實SA所謂申請,唔係話入張form 就有個record 會自動process,顏色 size 甚至birkin 定Kelly 都有變數

等有shipment 到要SA 幫你同manager 講個客想要如果有其他客爭點解要俾你爭唔到有冇其他alternative offer

你之前都冇SA點會有人可以follow up

伯爵府

Ccaracw 發表於 23-5-7 11:08
多謝各位sis回覆,我send咗email去好快就有人覆(係我朋友嘅新SA,即係我之前膽粗粗主動WhatsApp嗰個),佢話而 ...

其中一間H shop前嗰排算係多人離職,所以SA比以往多新面孔。如果你咁啱喺嗰間買開,好可能本身新接手你acc的SA本身就係將離職嘅人,所以一直無人跟進及聯絡你。
依家有SA正式聯絡你,應該都係依家先正式跟進你的acc同QB,加上開返關多遊客多個對手,可能真係要有心理準備要等一等。或者試吓畀闊d顏色選項讓SA幫手,可能會易d撞到有shipment,就易d接到袋。希望你唔洗等太耐,快啲上嚟報喜

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊