美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Emface
我覺得好得,又唔痛

象牙宮

sweetbb12321 發表於 23-5-4 17:30
呢部我我前排試咗,全面$5800
本身都驚話會冇咩效果,但估唔到原來即時已經見到個分別
尤其是我個2邊面+ja ...

softwave 全面$5800?
那里做?
CosMax Sofwave™抗皺拉提V面療程 - 新客體驗價全面 $5,800  是嗎?

Sofwave 索夫波療程
softwave  超聲波「同步超聲平行光束技術」的醫美抗衰療程,近乎0痛感即能有效撫平面部和頸部肌膚的細紋和皺紋
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

總結:

ultherapy  thermage  

botox @<1000

deepliner @1000
Deep-Liner 深度緊膚提拉療程, 聚散緊密式聚焦 渦旋提拉手法,透過聚焦超聲波深入脂肪層、SMAS筋膜層及膠原層,全方位覆蓋肌膚。
初老。

Emface 提升面部肌肉、治療筋膜 ...
EMFACE®心動肌- 20分鐘見效 無痛提升...面部肌肉緊緻提升療程,一次拉提減皺,效果不限年齡! 面部肌肉才是逆齡關鍵!
電磁科技 提升抗皺效果。

softwave @5800 =留意發數。
索夫波發數建議, 索夫波療程部位.
50發,   改善火雞脖紋.
100發,  雙下巴/下顎線.
150發,  提眉亮眼有神.
200發,  上/下半臉加強.
300發,  全臉緊膚拉提 ...

單次Sofwave索夫波維持時間可達12-18個月,療程後建議加強肌膚保濕與防曬。
而每次的索夫波間隔時間,建議可於6個月至1年左右進行下次療程

tresure-clinic.comhttps://tresure-clinic.com › portfolio-item › sofwave

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 23-5-13 11:02
softwave 全面$5800?
那里做?
CosMax Sofwave™抗皺拉提V面療程 - 新客體驗價全面 $5,800  是嗎?

我都諗緊呢個,不過打去問過佢話只係last 幾個月

象牙宮

sabinbin 發表於 23-5-13 18:31
我都諗緊呢個,不過打去問過佢話只係last 幾個月

幾個月?100線,5880 沒什么作用。
reborn 100線, 6280
min 100 線, 廿岁。
300 線, 30-40岁

CFU 強效面部拉提療程 - 全面+ 頸 $988/次
係甘, 年長者, 2-个月去做不同机。
反正好多机未試過。

理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 23-5-14 08:00
幾個月?100線,5880 沒什么作用。
reborn 100線, 6280
min 100 線, 廿岁。

您好,$5800全面連眼大約200發.
療程一般持效約為3-4個月,最終效果將因應個人膚質,及生活習慣而有所不同,如按適當週期進行療程,持效更長久。建議到店進行醫生諮詢,以便了解更多療程相關資料。

佢哋咁答

伯爵府

KwanToto 發表於 23-5-4 18:31
thermage FLX第4代已經唔算好痛
我個人覺得呢部機真心值得做一次
我有做眼頭450發,做完真心精神左好多

請問眼邊度做?

禁止訪問

別墅

CjinhCjy 發表於 23-5-2 16:34
我覺得thermage都真心值得做,做左一次我覺得keep到都有一年

另外就可以做profound,都係一部幾貴既機,我 ...

病到死呢

別墅

Connie0909 發表於 23-5-16 21:57
病到死呢

痛到死

伯爵府

2024勳章

DaniChan 發表於 23-4-28 17:11
打完botox係唔係唔洗做thermage?

兩樣唔同嘢嚟, Botox去皺(打過量有機會下垂), thermage提升

禁止訪問

大宅

Feeeliuu 發表於 23-4-28 16:30
我知有部新d既叫sofwave
都有d興趣,見試做價都唔算話好貴
依家仲1516緊,唔知有冇jm做過呢?

我都有興趣,期待你分享

大宅

songabchuk 發表於 23-5-27 00:45
我都有興趣,期待你分享

我都好有興趣啊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊