自由講場

跳至

首頁
23456...13

尾頁

侯爵府

cattz288 發表於 23-4-28 15:29
完全唔夠氣
https://youtu.be/0R2i_gpQkjM

呢首又係唱到嚇死人
唔好講乜鬼志在懷緬嗰份回憶,根本就係出嚟呃飯食

男爵府

其實佢不如直接淡出娛樂圈會好啲, 起碼啲人至少記得佢曾經係玉女

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

得得Boy 發表於 23-4-28 15:38
呢首簡值嚇死

如果你知我尷尬
放下自在

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

米菲媽媽 發表於 23-4-28 13:53
上年紅館睇黃凱芹, 佢做嘉賓, 合唱經典金曲情未了, 佢一開聲已經走音兼唔夠氣 真係勁想大叫佢收聲 ...

yep.台上全人類比面Chris死忍咋

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

佢從來都冇得過喎

侯爵府

阿花花 發表於 23-4-28 15:56
我有家人朋友係佢 Fans, 佢地話唱成點唔太重要, 老左差左係正常, 佢地自己都老左,又或者新冠後身體唔好 ...

寧願佢舒舒服服都唔希望佢練歌練氣而辛苦。。。

好多歌手都會老,但係人哋尊重自己份職業,有準備先走出嚟唱,你睇阿Sam阿Lam嗰啲幾十歲咪一樣唱得咁好,唔係求其應酬班fans,唔想練歌練氣唔想辛苦就唔好出嚟呃飯食!

登陸火星    發表於 23-4-28 16:15

公爵府

一啲都唔專業,得個髪型keep到

大宅

alau2021 發表於 23-4-28 16:05
好多歌手都會老,但係人哋尊重自己份職業,有準備先走出嚟唱,你睇阿Sam阿Lam嗰啲幾十歲咪一樣唱得咁好, ...

每個人的人生態度都唔同, 有自己的選擇,周小姐從來都唔係精極奮發果類, 你可以話佢作為歌手唔夠專業, 不過佢的支持者唔介意,仲唔希望佢辛苦, 我地作為局外人都真係無辦法。。。

我都問過我的家人朋友 Fans 你講的問題, 佢地話呢場演唱會因為疫情延遲左好耐, 佢地作為 Fans 一d 都唔介意佢表現, 佢再開演唱會都會再買飛入場睇, 所以我先話佢 "萬千寵愛在一身" , 真係令好多人妒忌。。。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 熱血勳章

cattz288 發表於 23-4-28 16:02
如果你知我尷尬

侯爵府

阿花花 發表於 23-4-28 16:15
每個人的人生態度都唔同, 有自己的選擇,周小姐從來都唔係精極奮發果類, 你可以話佢作為歌手唔夠專業, ...

周小姐有乜人生態度我唔知囉,唔使拉埋其他嘢一齊講,總之佢就係唱得好難聽!

大宅

alau2021 發表於 23-4-28 16:18
周小姐有乜人生態度我唔知囉,唔使拉埋其他嘢一齊講,總之佢就係唱得好難聽!

你啱 你啱

禁止訪問

侯爵府

米菲媽媽 發表於 23-4-28 13:53
上年紅館睇黃凱芹, 佢做嘉賓, 合唱經典金曲情未了, 佢一開聲已經走音兼唔夠氣 真係勁想大叫佢收聲 ...

冇噓聲都算俾面,俾著第二個可能大叫回水

侯爵府

阿花花 發表於 23-4-28 16:19
你啱 你啱

我未必啱㗎,可能你覺得好好聽

公爵府

happymama2009 發表於 23-4-28 14:17
咁都夠膽出來開演唱會
啱啱聽咗呢首天荒愛未老,恐怖到癲 https://youtu.be/e9zXNZJ_g88

攞你命三千

大宅

alau2021 發表於 23-4-28 16:21
我未必啱㗎,可能你覺得好好聽

佢明顯唱得唔好, 不過多 fans 支持, 唔係點會令咁多人妒忌。。。

alau2021    發表於 23-4-28 17:48

珍珠宮

jollyma 發表於 23-4-28 14:03
sell 咩都好啦!作為一個人(藝),幾廿年都可以對自己咁冇要求,歌藝如是, 演技如是, 配偶如是,人地阿Sam 7 ...

有啲女偽人就係靠食老本,歌幾十年都唱唔掂,只靠樣,咁就食足一世!集體回憶呢條水長做長有!

公爵府

牛年勳章

kktai220 發表於 23-4-28 13:16
周慧敏出道以黎都係唱得麻麻地,買得飛去聽都預左

https://www.youtube.com/watch?v=M8JxL36ep ...

佢唱歌真係麻麻咋喎!只係保持一貫水準
至於我和我家,我們必定事奉耶和華。(書24:15)

侯爵府

佢仲走去登台?佢唔係好多錢?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

吓? 乜原來有人對佢嘅"歌藝"有期望過架咩
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

首頁
23456...13

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊