跳至

首頁

尾頁

大宅

可否告知返放學, 午膳時間?
謝謝!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

8點05分打上堂鐘...7點45分(學校先開大門)最好7點55分前就返到去..因為要放書包入課室&交功課...遲左都唔緊要既...不過就要咩住書包囉...至於lunch...自己送飯既就12點15分~12點25分要拎到學校...每班都有個位放小朋友lunch既...要寫名寫班(but唔會比你拎入課室...即見唔到小朋友)...學校有得訂飯...lunch時間係12點半~1點25分^^~唔明再問~
~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 Ko 於 09-6-14 22:27 發表
可否告知返放學, 午膳時間?
謝謝!

放學時間係星期一至四放3:15pm,
星期五放2:45pm.

大宅

原帖由 oilamyoyo 於 09-6-15 02:35 發表
8點05分打上堂鐘...7點45分(學校先開大門)最好7點55分前就返到去..因為要放書包入課室&交功課...遲左都唔緊要既...不過就要咩住書包囉...至於lunch...自己送飯既就12點15分~12點25分要拎到學校...每班都有個位放小朋 ...

Dear oilamyoyo & Aloysiusma ,
Thanks very much for your information.
I am waiting for the information from the school :)
Thanks Thanks Thanks
KO

大宅

你地係第一輪入到定係抽籤入到GA ?
想問下20分係第一輪入,機會大嗎?

首頁

尾頁

跳至