自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

葵芳閣謀殺|疑兇潛逃日本‎ 於山梨縣郊區留遺書畏罪自殺
https://www.hk01.com/article/895119?utm_source=01appshare&utm_medium=referral
(emoji)全球單月1700萬用戶(emoji) 最多香港人用的新聞App!立刻下載:https://hk01.app.link/LG71h8MfUbb

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

為乜!害人害己!

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

為錢錯手殺人,又唔敢自首,偷左果d又用晒,真係c左都冇人可憐

hollowlady    發表於 23-5-6 10:29

公爵府

哩類人,心智未過關,錯手殺人,搞到自己過唔到自己果關。精神壓力太大

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

應該錢用晒, 走投無路.

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

何必當初

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

cy101 發表於 23-5-6 10:14
https://www.hk01.com/article/895119?utm_sourc ...

點解唔返香港面對呢
放下自在

伯爵府

噢!
悔不當初

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

cy101 發表於 23-5-6 10:17
為乜!害人害己!

咪就係,到頭來得到乜嘢

子爵府

一生人咁就玩完

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cy101 發表於 23-5-6 10:14
https://www.hk01.com/article/895119?utm_sourc ...

唉! 鑄成大錯,走上不歸路

珍珠宮

比佢殺C左果位鄰居真係惨

公爵府

cattz288 發表於 23-5-6 10:31
點解唔返香港面對呢

坐一世監又有什麼意義

男爵府

TingTing 發表於 23-5-6 10:38

同層樓上樓下的業主都慘

侯爵府

走投無路

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

TingTing 發表於 23-5-6 10:38

咪係囉
果度有幾多錢啫

水晶宮

2024年龍年勳章

cattz288 發表於 23-5-6 10:31
點解唔返香港面對呢

一諗起要坐10年以上或終生,面對唔到
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

為咗錢,害己害人賠上生命,何必呢

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

真係查清楚係咪個凶手本人
咁凶殘既人
唔好俾人金x脫殼
去果度是但搵個同自己同性別差唔多年紀上吊既人
將身份證交換 再留封遺書
就當「自己」死左無事

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

人哋個女人就唔抵,無啦啦俾佢咁殺左。

hungng    發表於 23-5-6 19:20

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊