自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

牛年勳章

有冇人用過八達通吊飾。
因打算想買一款。

大宅

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

買過幾款未試過壞,多數都係用舊咗污糟咗所以換

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

冇壞,變咗污糟貓一隻!唔知點解抹完都係咁!

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

係殘多個壞,但壞咗係可以經港鐡服務站返八達通公司辨理取回餘額,我剛試過

珍珠宮

2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我估撞手神 我收過一個生日禮物用水晶的 聽講都八百幾 用咗半年壞左整唔到 要去地鐵站交俾職員交比八達通公司睇 結果都係唔得 話讀唔到裏面晶片 屎左 .之後都有買過另一款 還好 用咗幾年仲健在
珍惜 感恩
You got this!!

男爵府

回覆樓主:

我那個用了接近20年

侯爵府

牛年勳章

用過2款,上一個用咗5-6年想轉款先換,而家呢個用咗7-8年,係配飾上面閃石同金屬有啲甩/爛,功能完全正常

侯爵府

2024年龍年勳章

珍珠宮

回覆樓主:

冇壞,但勁易殘易污糟,啲膠耐咗痴笠笠

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

kavenzou 發表於 23-5-6 18:43
冇壞,但勁易殘易污糟,啲膠耐咗痴笠笠

我買過隻melody比個女 用咗幾個月就黑哂,再用袋裝住用 好快就痴住個袋

大宅

2024年龍年勳章

回覆樓主:

有兩隻,從未壞過,反而係嫌污糟換咗佢

大宅

好耐用

別墅

iki 發表於 23-5-6 15:16
係殘多個壞,但壞咗係可以經港鐡服務站返八達通公司辨理取回餘額,我剛試過
...
係, 都算係幾襟用

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊