潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

但SA話無扣哂,其實佢俾K28 or Kelly Danse我揀。不過已經有B30,唔想要K28. K25又等得耐。

伯爵府

hysalice 發表於 23-5-7 12:43
但SA話無扣哂,其實佢俾K28 or Kelly Danse我揀。不過已經有B30,唔想要K28. K25又等得耐。
...

香港store 我好耐冇問過KD,

我法國個SA 話喺paris KD同Kelly 同等,每次offer 一係要KD 一係要B or K,我同佢講唔使俾KD 我

SA 俾你揀嗰陣你又唔問吓佢?

大宅

gzilla 發表於 23-5-7 12:51
香港store 我好耐冇問過KD,

我法國個SA 話喺paris KD同Kelly 同等,每次offer 一係要KD 一係要B or K,我 ...

佢BK or Kelly danse任選,心想現在已經同QB 一樣了

伯爵府

hysalice 發表於 23-5-7 13:04
佢BK or Kelly danse任選,心想現在已經同QB 一樣了

問清楚好啲,都唔係扣幾多嘅問題,suppose 話一年兩個quota,KD 佔咗一個好似唔抵?

大宅

gzilla 發表於 23-5-7 13:08
問清楚好啲,都唔係扣幾多嘅問題,suppose 話一年兩個quota,KD 佔咗一個好似唔抵?
...

都問過應該當QB了,不過等得太耐,唔想再等,靚色就算了

wcpcelia    發表於 23-5-9 14:43

洋房

KD可預不可求,我會出KD先

複式洋房

...

Kelly Danse好核突 我寧願等得耐都要自己想要嘅
其實k28唔係真係好大個 B30先唔應該要
試下排B25 / K25 / Mini Kelly 等下就有係幾好嘅事

珍珠宮

Kelly Danse好靚, 好輕身, 好好用
我等咗超過一年至有, 係可遇不可求
如果KD or K28, 個人一定會選KD, 除非顏色好唔喜歡, 唔啱就再等, 唔會take K28
K28我都有, 不過真係比較大同重, 我依家好少用
其實唔好諗佢係唔係QB嘅問題, 只需要問自己喜唔喜歡就得啦!
喜歡就值得

大宅

moniy 發表於 23-5-18 09:23
Kelly Danse好靚, 好輕身, 好好用
我等咗超過一年至有, 係可遇不可求
如果KD or K28, 個人一定會 ...

世事真奇妙,一開始原本想配KD,配配下話好難等,轉配k25,等到夠數配k25時又話未有啱色的袋,所以轉回等到KD.不過就變好高配。

男爵府

hysalice 發表於 23-5-18 09:53
世事真奇妙,一開始原本想配KD,配配下話好難等,轉配k25,等到夠數配k25時又話未有啱色的袋,所以轉回等到K ...

依家KD要配幾多?

伯爵府

...

k28 經典,唔會楝KD

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊