自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

食龍肉

goldpiglet    發表於 23-5-7 18:21

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

newme 發表於 23-5-7 13:27
(網上轉發),好搞笑

其實收到張單都知道一定係打錯,只不過改單之前影張相打卡啫,真係有人好認真先至好笑

子爵府

虎到金來勳章

(網上轉發),好搞笑

伯爵府

回覆樓主:

呢個亞姐矇矇哋打咗2次936
9百幾蚊變成90幾萬

侯爵府

好媽媽勳章

大姑娘 發表於 23-5-7 13:45
所以做任何事都要小心。

亞姐唔小心打咗兩次$936,就比別有用心既人網上瘋傳,話酒樓劏客。。。。 :igive ...

啲人多鬼餘,好明顯只係打錯咗啦。
開心每一天

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章

回覆樓主:

唔望下就拎去收錢

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

(網上轉發),好搞笑

位收銀咁都出單

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

小mama 發表於 23-5-7 14:03
個侍應見到張單都唔望下就咁比客,真係。。
平時埋單都會讀個銀碼
真係虧佢讀得出呢條數

似有人有心咁整。

大宅

Anpanmama 發表於 23-5-7 15:54
其實收到張單都知道一定係打錯,只不過改單之前影張相打卡啫,真係有人好認真先至好笑:jo ...

龍蝦不是以兩計,唔會貴

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

報導有冇講食客第一個反應?
唔知係心臟病發
眼都凸
定係爆粗呢

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊