跳至

首頁
12345...10

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

我下月搬去駿景園啦!

男爵府

原帖由 magmagyau 於 09-6-15 00:25 發表
我下月搬去駿景園啦!

入泥報下到先~~
我過幾個月会搬去銀禧aR~~確実日子未定...
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

男爵府

原帖由 magmagyau 於 09-6-15 00:25 發表
我下月搬去駿景園啦!

入泥報下到先~~
[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

Hello, 我都係住駿景園...有個囡囡今年讀9月讀k1啦!

男爵府

好媽媽勳章

Hi Miffyling 請問你囡囡讀邊間幼稚園呀?我都煩緊細仔唔知報邊間好,又唔想遠 你係全職mama
原帖由 Miffyling 於 09-6-15 16:23 發表
Hello, 我都係住駿景園...有個囡囡今年讀9月讀k1啦!

男爵府

好媽媽勳章

H..e..l..l...o..
原帖由 jo@pong 於 09-6-15 01:45 發表

入泥報下到先~~

大宅

hi! 係呀, 我係全職mama...囡囡都係細女, 樓下樂基waiting list...k1會讀真理浸信會"碧濤"...佢而家番緊"好時光"幼兒班...好開心! 除左樓下樂基, 好時光就最方便, 搭shuttle bus在新城市行去....

大宅

hello all,

我係0705 mama, 阿囡8 月讀boxhill n1. 另外我九月會生小b.

我下月搬去駿景園啦

男爵府

好媽媽勳章

Hi yuenru,我細仔係0712,大仔今年升中la 我BLK11 你呢?小b仔or囡呀...
原帖由 yuenru 於 09-6-15 17:25 發表
hello all,

我係0705 mama, 阿囡8 月讀boxhill n1. 另外我九月會生小b.

我下月搬去駿景園啦

男爵府

好媽媽勳章

你囡囡返學搭校車or自己湊呀?學費貴ma?我都諗住試下樂基&英基係呢你住邊座呀
原帖由 Miffyling 於 09-6-15 17:19 發表
hi! 係呀, 我係全職mama...囡囡都係細女, 樓下樂基waiting list...k1會讀真理浸信會"碧濤"...佢而家番緊"好時光"幼兒班...好開心! 除左樓下樂基, 好時光就最方便, 搭shuttle bus在新城市行去.... ...

男爵府

原帖由 Miffyling 於 09-6-15 17:19 發表
hi! 係呀, 我係全職mama...囡囡都係細女, 樓下樂基waiting list...k1會讀真理浸信會"碧濤"...佢而家番緊"好時光"幼兒班...好開心! 除左樓下樂基, 好時光就最方便, 搭shuttle bus在新城市行去.... ...

請問..."好時光"幼兒班.. 係邊架??

洋房

Hi,

您們好, 我是在職媽咪, 住銀禧2年多了. 囡囡是0604 baby, 她在樂基讀n1, 不過k1 會轉去另吳多泰,
nice to meet all of you !

大宅

hi! magmagyau, 我自己湊佢番學, 因為2歲幾唔放心佢搭校車, 但k1就會比佢搭校車啦! 我住第9座....

大宅

jo@pong, 好時光喺沙田廣場, 學費$2,450

大宅

julihui, 點解k1轉校呀? 好多人想讀樂基, 但無位....

男爵府

原帖由 julihui 於 09-6-16 10:28 發表
Hi,

您們好, 我是在職媽咪, 住銀禧2年多了. 囡囡是0604 baby, 她在樂基讀n1, 不過k1 會轉去另吳多泰,

hello hello~~ 有隣居la~~太好la~~
多多指教aR~~我個BB係0803出世架~~

男爵府

原帖由 Miffyling 於 09-6-16 13:10 發表
jo@pong, 好時光喺沙田廣場, 學費$2,450

汀橋汀橋~~

洋房

Hi Miffyling,

因樂基比較活動教學, 如無意外我們會幫她報傳統小學,
有家長推薦吳多泰, 所以想轉變一下, 而學費便宜很多,
節省的可比她上很多課外活動 !

大宅

Hi, Welcome you la, I live at Jubilee Garden gar, nice to meet you!!

原帖由 jo@pong 於 09-6-15 01:45 發表

入泥報下到先~~

大宅

Hi,你好呀, 咁岩我又係搬左入黎2年多呀, 我囡囡係0802 baby,我都頭痛緊揾邊間比佢出年讀N1呀, 我1st choice 係 樂基, 2nd choice係 City-One 小時候(near swimming pool個間呀, 係咪thIs name)

原帖由 julihui 於 09-6-16 10:28 發表
Hi,

首頁
12345...10

尾頁

跳至