自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Douglasma 發表於 23-5-17 09:43
真係好想大巴大巴車埋佢度,我已經出過聲話佢個個都承受緊你壓力,唔啱可以離婚唔可以吓吓玩自殺,佢父母同 ...

有冇報警?佢嘅反應似有精神病。唔報好難強制送去精神病院檢查下。

珍珠宮

回覆樓主:

有自殺行為係會入精神科的,冇得返屋企嫁

珍珠宮

回覆樓主:

其實重點係要搞清楚佢係真癲定假癲,如果真癲佢都好慘,有病冇計,要小心啲,唔好被佢獨處同埋盡快入住精神科。
假癲就快啲離婚,單方面去申請。

珍珠宮

回覆樓主:

最怕你呀哥一話離婚,佢又去自殺

洋房

冇架. 我有朋友都係咁. 佢地咩都係會覺得自己係岩. 叫佢去睇心理醫生佢地就會覺得唔係自己問題, 唔去睇

奧數
珠心算
薄鳧林牧場

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

真係好想大巴大巴車埋佢度,我已經出過聲話佢個個都承受緊你壓力,唔啱可以離婚唔可以吓吓玩自殺,佢父母同 ...

打999.

子爵府

yurijm 發表於 23-5-17 10:03
老實講句大陸女人不興玩呢啲
香港女仔溫室小花先中意玩自殺、自殘
初代MK妹嘛

錯喇,大陸女人好鐘意玩自殺,箍住個香港男人,我都識兩個

伯爵府

回覆樓主:

打電話報警送佢醫院俾人綁手绑腳醫返好出院,佢真係要死都冇辦法

伯爵府

講離婚果日,搵定佢屋企人一齊,有咩報警入院啦
離婚後邊個搬走,如果係阿哥,講完好即走,唔好再同住

水晶宮

回覆樓主:

唔好意思
唯一想講
賣咗間屋先

公爵府

baby.kaka 發表於 23-5-17 09:59
奇怪到宜家都未見到有人問樓主個亞嫂係唔係大陸人……

你以為香港人唔會用自殺威脅人嗎?你睇香港人呢幾個字都睇得太高,我以前識一pair人一嘈交2個都話要去死,走去馬路中間訓係到,男訓完比女拉返之後又到個女訓落去,2個都痴左線咁,之後佢地都結左婚成十幾年,最後離婚

我其中一個ex,每次鬧交都話要自殺,在我家拎晒成樽頭痛藥話食晒,之後開窗話要跳樓,嚇到我媽死,我叫佢死就死遠d,去自己屋企跳,每次用死威迫人其實好討厭,到最後分手,佢話佢在自己屋企天台,我打比佢阿媽話佢在天台要跳樓,佢媽都只係話由佢啦,都知佢唔會
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係咪有小朋友、有資產要傾點分配?如果佢唔肯傾…煩!

侯爵府

你真係傻做咩俾咁大壓力自己
條命佢嘅佢自己唔珍惜冇人幫到佢
佢就係知你哋驚佢自殺佢先用呢樣野控制你哋
唔係想佢死,但萬一有日佢選擇死你唔需要攬上身,你覺得你自己憑乜嘢令佢選擇死?

大宅

shop_baby 發表於 23-5-17 22:47
你以為香港人唔會用自殺威脅人嗎?你睇香港人呢幾個字都睇得太高,我以前識一pair人一嘈交2個都話要去死, ...

你會唔會考慮下,下次唔好再喺你誤會/誤解人哋意思嘅情況下咁激動咁長篇大論去話人哋?

翡翠宮

你信佢真係會跳

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

一跳就報警送佢入急症室,自然會有精神科見佢。
感激遇上你~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊