自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

減齡達人勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

疑似baby-clan個老細終於比海關拉左, 太多客人投訴片片唔跟合約的時間比客人

attach1_sign/tmp/phpyGQHrh

sushicam    發表於 23-5-18 20:47

大宅

虎到金來勳章

回覆 Ada2288 的帖子

唉 我4月訂都未收到貨 仲有10幾張票未用....

男爵府

我3月14號訂嘅,5月9號收到

五月訂嘅,話六月底前送貨
仲有八張套票未用

公爵府

Ann50 發表於 23-5-17 22:28

唔好意思,我想問佢係咪好口痺好好,點解會無啦啦送呢啲網店?

大宅

虎到金來勳章

alicego62 發表於 23-5-18 07:04
唔好意思,我想問佢係咪好口痺好好,點解會無啦啦送呢啲網店?

我家姐推薦嘅,係呢度買片平好多,圍起最多$60-80/包 ,有pampers, 花王,goon.. 等等 多款揀size齊 ,以前送貨快(1星期內)好抵買架。

大宅

虎到金來勳章

BO_NG 發表於 23-5-17 22:32
我3月14號訂嘅,5月9號收到

五月訂嘅,話六月底前送貨

我琴日諗住落定單用咪10幾張片,但全部片都寫售罄

大宅

回覆樓主:

其實點解佢突然間送唔到貨?成本上升左?但錢又收晒人地

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

Ann50 發表於 23-5-17 22:28

聼講佢搵唔少、full paid 咗幾層樓。
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

老闆以前話用客戶預繳既錢買咗樓,用租金補貼貨價俾客戶,而家賣一間都可以退番啲錢俾客

大宅

新聞已出,海關已經講拉晒兩公婆,有尿片券就聯絡海關跟進

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

太好了,終於行動,雖然我無買。

大宅

虎到金來勳章

CHOWCHOWWW 發表於 23-5-18 14:24
因為佢2-3個月前話要加差價而且又好串咀,就引起好多媽媽不滿,齊齊要求退款,咁佢又冇足夠現金/尿片俾人,類似銀行擠提,就搞成呢個局面,公關災難啊,好地地嘅公司搞成咁。苦主都係一班買左票,又冇得退錢又冇尿片收嘅媽媽,我10幾張值千幾蚊,有啲媽媽有幾十張就值幾千蚊囉,好心痛

公爵府

2024年龍年勳章

大力大力 發表於 23-5-18 14:33
聼講佢搵唔少、full paid 咗幾層樓。

尿尿大王

大宅

Ann50 發表於 23-5-18 15:05
因為佢2-3個月前話要加差價而且又好串咀,就引起好多媽媽不滿,齊齊要求退款,咁佢又冇足夠現金/尿片俾人, ...

幾千真係唔少,希望佢地追得返啦

子爵府

2024年龍年勳章

拉左,有個受害人有成8000蚊優惠劵
attach1/tmp/phpi7eMap

男爵府

Ann50 發表於 23-5-18 14:21
我琴日諗住落定單用咪10幾張片,但全部片都寫售罄

依家都唔知係咪凍過水?

男爵府

減齡達人勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章

CHOWCHOWWW 發表於 23-5-18 14:24

之前個老細某隻片加差價$8,又狂減套票價錢吸新客,啲舊客就好不滿係咁留言,個老細就好串咁出post,又話慶祝苦主group成立又減套票價錢,又直接清空某些客戶account,之後啲客驚佢執就用手頭上的券盡量訂片片,變咗突然大量訂片片,老細聲稱物流應付唔到,好多客等個幾兩個月先收到片片

大宅

拉左就好,希望苦主可以拎得番d錢啦

男爵府

Ann50 發表於 23-5-18 15:05
因為佢2-3個月前話要加差價而且又好串咀,就引起好多媽媽不滿,齊齊要求退款,咁佢又冇足夠現金/尿片俾人, ...

我朋友有幾千蚊,心都痛埋

男爵府

我自己就得十幾張, 用左兩年都相安無事
因為係個老闆太串咀出事

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊