親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

8月2240會到羽田T1, 已訂橫濱酒店,其實趕唔趕得切坐京急出去呢?還是穩陣d訂機場接送?

大宅

2024勳章

回覆 Lqueenie 的帖子

如果無突發事件, 可以趕上去橫浜未班車

未班車是23:58 羽田空港第1・第2ターミナル(京急) 開, 00:08 先到京急蒲田1番線 然後轉車去橫浜駅
轉車是00:11 京急蒲田3番線開去金沢文庫的电車 (1番和3番線是在同一月台, 下圖, 所以3分鐘时間轉車是無問題), 00:24到橫浜駅.

如果坐出租車羽田去橫浜, 深夜時間, 大約12000日元.

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

dougiewoodie 發表於 23-5-18 16:54
回覆 Lqueenie 的帖子

如果無突發事件, 可以趕上去橫浜未班車

係,我都覺得應該係趕到,始終國內線一落機就走得

book7人車就$4xx

琥珀宮

Lqueenie 發表於 23-5-19 06:35
係,我都覺得應該係趕到,始終國內線一落機就走得

book7人車就$4xx

只係$4xx ,比我就book車啦,無心理負擔唔洗擔心delay,可以door to door 舒舒服服服唔洗推行李,尤其夜猛猛

珍珠宮

木土土 發表於 23-5-19 12:19
只係$4xx ,比我就book車啦,無心理負擔唔洗擔心delay,可以door to door 舒舒服服服唔洗推行李,尤其夜猛 ...

扣晒積分就$420

我都係咁諗,因為當晚訂左酒店,第2朝一早又book左車

琥珀宮

Lqueenie 發表於 23-5-19 12:26
扣晒積分就$420

我都係咁諗,因為當晚訂左酒店,第2朝一早又book左車

Book 咗車就唔洗等公交班次,可以快快趣由機場返酒店休息,第二朝早精精神神出發

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我早一個鐘到,最後都係book車,用錢換時間

珍珠宮

yuyu.c 發表於 23-6-9 00:18
我早一個鐘到,最後都係book車,用錢換時間

你都係咁夜到 ?

你邊度book車?幾錢

水晶宮

Lqueenie 發表於 23-6-9 00:29
你都係咁夜到 ?

你邊度book車?幾錢

換到機票即興去,時間唔靚都接受

我用淘寶,同事9月去用尼間,我話同事介紹叫佢平d,佢平多$50比我,來回羽田$850人仔。因為我d時間要收夜間同早間費。

珍珠宮

yuyu.c 發表於 23-6-9 00:58

我用淘寶,同事9月去用尼間,我話同事介紹叫佢平d,佢平多$50比 ...

可以pm我嗎?等我格下價

王國會長

王國會長

可也PM我? thx

我用淘寶,同事9月去用尼間,我話同事介紹叫佢平d,佢平多$50比 ...

水晶宮

瑩瑩老豆 發表於 23-6-9 21:00
可也PM我? thx

ok

珍珠宮

回覆樓主:

會否係無牌車?

珍珠宮

babytt2 發表於 23-6-10 00:58
會否係無牌車?

應該係

大宅

可否pm我有關資料?黎緊暑假都會去東京(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊