自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

love.g.wad 發表於 23-5-19 02:32
阿肥媽咁多野講既呢,內文寫佢話咁多年黎,nelnel一唔掂就搵佢,佢都有俾錢仲幫搵工,咁樣公開講出黎好過份 ...

幫人小恩小惠,幫左人驚人唔知,借「幫人」去表現自己,好憎呢d人

以前佢拍6號做節目已經好憎佢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

free2020 發表於 23-5-19 00:11
其實覺得肥媽太多口,人都唔係度,佢就咁口多講人財困

佢應該係講比爭nel nel錢既人聽
放下自在

男爵府

好突然
如果真係財困而走絕路就太傻!

翡翠宮

POD 發表於 23-5-19 08:31
好突然
如果真係財困而走絕路就太傻!

X2

侯爵府

回覆樓主:

肥媽個人太直, 係講多左

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

其實唔應該由肥媽把口講囉
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

人都走咗,而家講錢啫,無意思。

子爵府

RIP

伯爵府

同警方or佢家人交代就夠了。 無必要公開講。死者唔會想全港市民知自己欠責。

男爵府

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

mickeyeva 發表於 23-5-18 22:42
59歲都好後生, RIP!

https://www.stheadline.com/entertainment-live/3233081/%E5%BC%B5%E5%AD%B8%E ...

Rip

珍珠宮

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

走數嗰啲等天收

子爵府

cattz288 發表於 23-5-19 08:25
佢應該係講比爭nel nel錢既人聽

對,走數者等天收

公爵府

回覆 Edgar944 的帖子

國內文化係咁、早幾年我哋接咗單深圳豪宅窗廉來做、個客指名要(來路貨所有野都係外國嘢)、搞掂咗條數拖成年幾⋯⋯

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

肥妈講太多啦! 又話人哋响佢Yt 度揾好多錢! 真心朋友唔係咁囉!

男爵府

mickeyeva 發表於 23-5-18 22:42
59歲都好後生, RIP!

https://www.stheadline.com/entertainment-live/3233081/%E5%BC%B5%E5%AD%B8%E ...

RIP

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

RIP

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

再歎息說:「唉,錢係咩唧!咁多年來,佢一唔掂就打畀我,我實同佢搞掂,我畀完錢,仲同佢搵嘢做,可能今次唔好意思同我講。」.........

甘講唔系甘好Lor,講到自己系個善心財神爺而對方好唔掂甘。

侯爵府

fupigpig 發表於 23-5-19 02:56
如報導冇錯,佢自己都話成年冇見面,憑乜嘢講人哋「近況」呀?
就算俾佢「估」」中,人哋就係唔想面對,佢 ...

認同,真係好乞人憎

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

yuyueng 發表於 23-5-19 10:19
再歎息說:「唉,錢係咩唧!咁多年來,佢一唔掂就打畀我,我實同佢搞掂,我畀完錢,仲同佢搵嘢做,可能今次 ...

咁佢都係講事實, 為錢自殺太傻喇
放下自在

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊