自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

小晴天 發表於 23-5-21 09:59
我手機有"請勿騷擾"模式,iphone都有類似功能,可以set某段時間唔接電話同程式通知,又可以set指定電話可接 ...

Whoscall app 洗唔洗錢

大宅

回覆樓主:

擾人清夢

大宅

豬仔脾 發表於 23-5-22 00:12

基本版唔駛錢

佢有付費升級版,時不時問你要唔要升,我覺得夠用無理

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

你應該係曾經語氣態度非常差咁鬧d cold call sales.

部分cold call sales有本小器簿, 佢哋會mark低d衰人電話, 當心情唔好時, 半夜會打比呢班人叫佢哋起身痾夜尿

佢哋唔係騙子, 只係打份工, 要cold call. 如果接到, 可以即刻收線, 佢哋無所謂, 但因為工作就比人狂鬧, 佢哋都會嬲。

別墅

咁早打嚟,真係擾人清夢,仲要未必可以瞓得到

男爵府

野原美冴 發表於 23-5-22 07:47
你應該係曾經語氣態度非常差咁鬧d cold call sales.

部分cold call sales有本小器簿, 佢哋會mark低d衰人電 ...

我次次都係即刻收線
不過當晚我同我老公同一時間電話響,因為我同佢電話差一個號碼。

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

豬仔脾 發表於 23-5-22 00:12

想問問各位靚靚係咪裝左小熊就得?之後乜都唔使理?會自動book無謂電話?謝謝

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

CatMonarch 發表於 23-5-21 15:05
回覆 jenniferzhu 的帖子

https://support.apple.com/en-us/HT207099

多謝分享,立刻整左試下

珍珠宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

CatMonarch 發表於 23-5-21 15:05
回覆 jenniferzhu 的帖子

https://support.apple.com/en-us/HT207099

唔該你

大宅

2023年兔年勳章

呢個時間又真係離曬大譜

禁止訪問

公爵府

回覆 sharebuy 的帖子

我家有老人家分開住、咁多年都冇關機!

侯爵府

回覆樓主:

凌晨聽到電話响真係好驚,怕屋企人有事

近期d cold call 好密,咩字頭也有,一日收最少三四個,我多數忙做緊野就cut線,但間中心血來潮又會聽吓,怕有特別事

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊