自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我女打完covid 針, 都半年無M, 睇醫生食藥, 即通。 不過醫生話如果無咩唔舒服, 其實係正常。

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

ChloeMa 發表於 23-5-25 06:40
我女打完covid 針, 都半年無M, 睇醫生食藥, 即通。 不過醫生話如果無咩唔舒服, 其實係正常。
...

請問食藥有無副作用?係咪睇婦科?謝謝

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

hotsing 發表於 23-5-25 07:19
請問食藥有無副作用?係咪睇婦科?謝謝

yes, 婦科, 無明顯副作用, at least 我無聽到有

珍珠宮

hotsing 發表於 23-5-21 10:14
我女上年中一先第一次嚟M,嚟咗6次就到現在都無,已經半年冇嚟,之前都係正常,唔知使唔使去睇醫生?但肯定唔係 ...

我細個初中都試過冇嚟半年,嚇死我。到高中又試過嚟咗成個月唔停,內分泌失調呀

子爵府

會唔會係多囊卵巢?

子爵府

係咪好瘦,體脂率唔夠有可能暫時停經,因為身體覺得不適合懷孕。
小朋友放暑假比平日更忙!

侯爵府

2024年龍年勳章

我女來了3年都不準, 好多時一個月兩次, 今個月只相差14天, 已book了去睇中醫,希望調返好

子爵府

hotsing 發表於 23-5-25 00:01
我女係打復必泰第三針嗰日M到,之後嗰幾個月就無,唔知關唔關事

我囡頭1針打復必泰勁多m, 第二支就好似2-3個月無來,都系亂晒,可能跟疫苗有關,以前有人講過你睇下
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23596977

大宅

2023年兔年勳章

有啲女女第一年都係唔係好正常咁黎
得閒黎下咁,無唔舒服就唔洗太擔心

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊