親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

請問各位是否去日本網上一定要填visit Japan web ?因為全家都網上填好,淨係亞女嗰本Passport影唔到她的資料,點算好仲有冇其它辦法?

象牙宮

challenging 發表於 23-5-21 18:02
請問各位是否去日本網上一定要填visit Japan web ?因為全家都網上填好,淨係亞女嗰本Passport影唔到她的資 ...

資料可以自己入唔一定影相,
又可以機上攞表填的。

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

mercurycc 發表於 23-5-22 13:13
資料可以自己入唔一定影相,
又可以機上攞表填的。

Thx(emoji)(emoji)

別墅

虎到金來勳章

回覆樓主:

請問仔女已大過10歲,係咪要自己開個戶口來填資料? 不能加入我同行家人入面?

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Maggie_chau 發表於 23-5-24 23:10
請問仔女已大過10歲,係咪要自己開個戶口來填資料? 不能加入我同行家人入面?
...

大人細路都可以加呀

別墅

虎到金來勳章

TMC3012 發表於 23-5-25 14:11
大人細路都可以加呀

唔該,但佢寫一人一份,所以唔係好明@.@

[入境、回國手續為一人一人分別實施
嬰幼兒等 無法自行辦理手續者 可登錄為同行家人
入境手續的文件,需要一人1份]

寶石宮

Maggie_chau 發表於 23-5-25 18:42
唔該,但佢寫一人一份,所以唔係好明@.@

[入境、回國手續為一人一人分別實施

你可以加同行家人資料架, 咁啲酒店果啲唔駛打咁多次, 又唔駛搞咁多login
attach0/tmp/phpGk1lD0

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

其實而家無需要再入 Visit Japan Web 啦喎~我5月頭去已經唔使再入~只係好似以前咁,填入境申報同行李申報,機上工作人員會派定比大家填~
最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

寶石宮

回覆樓主:

而家可填可唔填, 不過填左方便啲, 反正copy資料就得
反而過海關填紙方便過do code

男爵府

無需要再入 Visit Japan Web, 真的嗎?

寶石宮

祖兒媽 發表於 23-6-12 15:20
無需要再入 Visit Japan Web, 真的嗎?

唔入就好似以前咁填入境表

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊