夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Rilakkuma312 發表於 23-5-25 13:54
其實咁決絕,會否有第二個?

好大機會,樓主你都錯唔晒,好好照顧你個女吧

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

MiguelAngelo_FB 發表於 23-5-22 17:36
我地相識了已經6年,結婚5年了,這是我第二段婚姻,第一段是因為太太賭博問題選擇離婚,現在第二段婚姻也要 ...

她無同你爭個囡?咁又奇怪喎,通常阿媽唔會放棄仔囡,佢會唔會已有第二個先咁絕?

洋房

Rilakkuma312 發表於 23-5-25 13:54
其實咁決絕,會否有第二個?

嗯,好少女人會唔要自己仔女。再辛苦,都會帶在身邊。

大宅

MiguelAngelo_FB 發表於 23-5-22 17:36
我地相識了已經6年,結婚5年了,這是我第二段婚姻,第一段是因為太太賭博問題選擇離婚,現在第二段婚姻也要 ...

如果佢都死左心,就俾佢走啦。你好好照顧個女,可能遲啲有轉機。不一定是你錯晒,可能唔夾啫。

大宅

回覆 MiguelAngelo_FB 的帖子

好多丈夫都係咁。我想問,平時每個星期,你有無好好分配時間去陪佢哋? 一至五成日夜放工、星期六、日就自己想休息左先。

真正陪佢哋啲時間得返星期六、日夜晚、食餐飯就無左,又或者係攝得就攝咁?

因為,除非你真係無花心機時間陪佢哋,如果唔係,情況都無理由咁惡劣。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

女性決定左,好難再回頭,用時間想下自己以後

禁止訪問

子爵府

靚靚C9 發表於 23-5-25 19:36
她無同你爭個囡?咁又奇怪喎,通常阿媽唔會放棄仔囡,佢會唔會已有第二個先咁絕?
...

99%有第二個男人

大宅

正常女人好少咁絕情 您係咪出軌

別墅

回覆樓主:

結左婚就開始差?除左感情,還有返工錢銀等等

大宅

好多野都話唔埋,係你嘅就係你,唔係你嘅,要走你亦都留唔住,我唔知你情況係點,但女人一旦變了心,比男人更狠心,同埋你都唔好否定自己,咩都唔好唸,照顧咗女女先~~要去到分開都唔係突然間發生,之前都應該儲儲埋埋好多野先去到離婚呢一幕?

複式洋房

mimisa 發表於 23-7-12 03:33
好多野都話唔埋,係你嘅就係你,唔係你嘅,要走你亦都留唔住,我唔知你情況係點,但女人一旦變了心,比男 ...

兩個人一齊不免有D 不愉快,但我就檔他勞嘈,喜歡發脾氣,但無好好溝通去解決我們之間的問題,耐咗一爆就去到要離婚,都係通病吧,怪別人不如怪自己無好好經營好婚姻,我明白到,單親不是罪,我係虧欠咗個女同個仔,一次又一次無比到個完整家庭比佢地。

大宅

回覆樓主:

你覺得係小錯? 但日積月累 小錯都會變成大錯!!!! 兩次婚姻失敗 你係咪覺得全部都係女人嘅錯!係咁既話 你將會有無數嘅新婚失敗!! 唔該唔好再瀨女人

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊