自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問那隻牌子真係可以增肥?

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

https://hk.news.yahoo.com/%E6%B6 ... 4%82-031937006.html

明治CP-meiji被測出最低鈣及蛋白質!

3.6數字原來代表牛奶脂肪比例

全脂牛奶方面,消委會提到「北海道富良野特選3.7牛乳」及「北海道特選3.6牛乳」數字代表聲稱牛奶中的脂肪比例,但樣本實際總脂肪含量分別為每100毫升4.2克及4.0克,比全脂牛奶類別樣本的平均值(每100毫升3.7克)分別高13.5%及8.1%。

禁止訪問

2024勳章 虎到金來勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章

食雪糕先易肥。

opclk99    發表於 23-5-30 00:25

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

芝士奶蓋珍珠奶茶更肥
mousse cake
卡邦尼意粉
雪莓娘
泡芙
西多士

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

食宵夜都得

別墅

opclk99 發表於 23-5-30 00:15
吃得多自然肥...

不一定

別墅

goldpiglet 發表於 23-5-30 00:08
https://hk.news.yahoo.com/%E6%B6%88%E5%A7%94%E6%9C%83-%E7%89%9B%E5%A5%B6-%E6%98%8E%E6%B2%BB-%E7%89%B ...

奶粉呢?

男爵府

2024勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

想長肉會難好多

男爵府

愛心頭除 發表於 23-5-30 00:00
請問那隻牌子真係可以增肥?

腸道毒素太多會阻礙吸收 可以食紅肉 火龍果清咗條腸千年毒素先 之後食乜嘢都容易吸收
溫馨提示:食完大小二便 會係紅色是正常的

珍珠宮

回覆樓主:

比較有效其實係純鮮奶,樽裝或紅色屋仔嗰隻,我極重病瘦咗十幾kg, 之後每日一杯純鮮奶,好快重返幾kg返嚟。
當然始終每人腸胃唔同,我就得囉,飲奶粉反而無用。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊