自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好媽媽勳章

請問大家 如想返內地續証 去邊個大廳會教近地鐵站 唔駛轉車 因近排先學人開始返去吃喝 未熟路
想帶個女一齊返去續証 (emoji)
attach0/tmp/php1UlqIy

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

小緣 發表於 23-5-30 15:50
請問大家 如想返內地續証 去邊個大廳會教近地鐵站 唔駛轉車 因近排先學人開始返去吃喝 未熟路
想帶個女一 ...

你去九龍西下個星期有得續,唔使上去做。
attach0/tmp/phpJjGRph

複式洋房

好媽媽勳章

sukkiu 發表於 23-5-30 16:06

唔該你呀 因為住新界 又要就返學
諗住上去可以食埋野行下姐

複式洋房

好媽媽勳章

sukkiu 發表於 23-5-30 16:06

delete

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

小緣 發表於 23-5-30 16:07
唔該你呀 因為住新界 又要就返學
諗住上去可以食埋野行下姐

要星期六,見羅湖福田9點都有位,做完先去第二度玩食。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

北上download定高德地圖,有教點搭車&轉乘/步行路線
落馬州過關,內地即福田口岸
attach0/tmp/phpWbKSk4

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我佛誕喺羅湖出入境廳同3仔爺換
返嚟發覺原來同蓮塘口岸好近
住粉嶺嘅可以考慮搭B7過關

複式洋房

好媽媽勳章

小倩 發表於 23-5-30 16:21
北上download定高德地圖,有教點搭車&轉乘/步行路線
落馬州過關,內地即福田口岸

呢個好用喎 即刻download 唔該哂

複式洋房

好媽媽勳章

sukkiu 發表於 23-5-30 16:15
要星期六,見羅湖福田9點都有位,做完先去第二度玩食。

知道 會睇一睇地圖 睇下要唔要轉車

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊