自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

加菲貓3 發表於 23-5-31 12:37
其實佢好似賭王個女個老公,同類型,只係差小小氣勢。。都有D似與神同行個日值。只係朱智勳比佢更有味道, ...

你講開個樣又真係幾似朱智勛,不過朱智勛靚仔啲,個身形硬淨啲,Aska身形有啲削,講嘢又麻麻地清楚,行出嚟感覺唔夠自信

子爵府

jtw_ki 發表於 23-5-31 12:04
歌手嚟講樣貌算ok,但如果演員嚟講,tvb好多男演員靚仔過佢

認同,比起朱凌、黃庭峰都有距離。

侯爵府

debbyma 發表於 23-5-31 14:37
唔係嘛!冼靖峰都叫靚仔

成日有人讚㗎,之前我唔識佢,見人讚得多先留意到佢。

公爵府

bigbigwing 發表於 23-5-31 14:44
你講開個樣又真係幾似朱智勛,不過朱智勛靚仔啲,個身形硬淨啲,Aska身形有啲削,講嘢又麻麻地清楚,行出 ...
朱係與神同行做個只狼將軍。又有殺氣又型,唔係單靚仔就有咁氣質。。明星係唔同一般人既眼神

男爵府

HelloMylink 發表於 23-5-31 13:59
係。但香港 d後生女唔喜歡呢d。冇得急,佢歌藝演技都要磨出來。

我識啲幾個月廿零歲嘅女仔都鍾意aska喎,話佢有內涵又暖男。同意演藝行業慢慢浸囉,有時太快暴紅反而唔係好事,easy come easy go,慢慢浸下浸下打好根基更好

伯爵府

回覆樓主:

Aska够高大但唔係幾come睇,如果歌藝未突出,好容易俾人遺忘

子爵府

唔好意思唔覺

男爵府

mickeyeva 發表於 23-5-31 14:25
高大,但個樣麻麻, 演技唔多掂, 唱歌好啲!
上多幾次愛回家, 俾佢見下人先啦

伯爵府

應該要學邊個咁削面骨

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

唔覺靚仔

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

yaumuimui 發表於 23-5-31 14:44
認同,比起朱凌、黃庭峰都有距離。

呢兩個就真係靚仔~!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

冼又係唔靚仔,尤其對眼

珍珠宮

choming 發表於 23-5-31 12:03
佢自從星夢學園之後就好似冇咩拍劇嘅機會

吓。一出道拍葉念琛套垃圾劇,差不多係第二男主,不過演技未得。

伯爵府

Poo得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

佢係高大有型,有學歷,有家庭,太完美,太溫柔,加返小小壞男孩man 啲就好啦
想認識多啲屯門友

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

adamadamkck 發表於 23-5-31 11:47
tvb可唔可以俾多啲機會佢出鏡?
唔止係唱歌,佢拍劇都應該幾上鏡下
Aska 有唔少機會喇~
一直有出歌,上次拍美麗戰場做陳瑩初戀男友,而家同Felix一齊拍緊新劇,之前又做美男廚房俾人知佢另一專長。

拍戲佢始終係新人,要時間磨練,唱歌都有好大進步空間 (佢作曲方面比較好),就算捧佢都唔可以太急進呀。

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

初初睇 Aska 覺得佢高大靚仔,但睇得多覺得佢似呢個公仔
attach0/tmp/phpK354cl

大宅

唔錯 , 但唔算好靚仔

侯爵府

好媽媽勳章

debbyma 發表於 23-5-31 14:37
唔係嘛!冼靖峰都叫靚仔

各花入各眼啫
開心每一天

珍珠宮

佢夠高大,身形幾好,係欠缺少少果種做藝人既自信,Signal 王夠吾靓仔,仲成隻鶴咁,但佢就有果圑要红既火

珍珠宮

naicha 發表於 23-5-31 14:25
Aska夠高啫, 同靚仔拉唔上關係 (幾鍾意睇佢)
冼靖峰直情醜樣又懶醒, 唔鍾意睇佢
...

當初星夢時好多人話冼靚仔,我仲以為我已經out左幾個世紀,我都真係覺得咁多個中,佢最醜樣,不過佢係醒目仔,做呢行都 ok既

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊