自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

https://std.stheadline.com/realtime/article/1929392/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E4%B8%AD%E5%9C%8B-%E6%9F%B3%E5%B7%9E%E5%B1%80%E9%95%B7%E9%9C%B2%E9%AA%A8%E5%87%BA%E8%BB%8C%E5%9C%96%E5%8F%8A%E8%81%8A%E5%A4%A9%E7%B4%80%E9%8C%84%E6%B5%81%E5%87%BA-%E5%82%B3%E8%80%81%E5%A9%86%E6%8F%AD%E5%A7%A6%E6%83%85%E8%BD%89%E7%99%BC%E7%95%80%E5%85%A8%E5%B8%82%E5%85%AC%E5%8B%99%E5%93%A1

高招

珍珠宮

賤男一個, 等睇報應

Love and Kindness are never wasted.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

你做初一,我做十五,送份禮!

大宅

kakamoon 發表於 23-6-1 14:54
https://std.stheadline.com/realtime/article/1929392/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E4%B8%AD%E5%9C%8B-%E6%9F%B3% ...

看完對話
這對賤人

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

玩女人玩出火
88局長
唔洗翻身

侯爵府

依家真係快靚正可以送佢一程

別墅

2023年兔年勳章

局長夫人唔係流料

子爵府

https://std.stheadline.com/realtime/article/1929392/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E4%B8%AD%E5%9C%8B-%E6%9F%B3% ...

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

一拍兩散

子爵府

那對狗男女真係好嘔心,女的扮以退為進,男的扮情深漢子。

伯爵府

一睇就知賤男冇諗住離婚

男爵府

2024年龍年勳章

姦夫淫婦

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

令人嘔心,小三都知道自己廉價
太太做得好,即管睇下局長無局長做之後,仲有無廉價小三

子爵府

huiwo太太 發表於 23-6-1 19:32
那對狗男女真係好嘔心,女的扮以退為進,男的扮情深漢子。

對對狗男女都係呢啲劇本

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

乜都會過。識兩個都係高職位,老婆e mail再cc俾所有高層,然後唔同department 都收到whatspp...連我呢啲低下層都睇過……end up.又如何???
馬照跑,舞照跳。高層繼續喺高層。

珍珠宮

回覆樓主:

為左個女人,值得嘅~
個男人自己講嘅,什麼都願意!

男爵府

回覆樓主:

係抖音睇左
超嘔心
睇綱民的評論笑到反肚

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

局長真係賠了夫人又折兵(免職)

子爵府

Onlok 發表於 23-6-1 20:43
乜都會過。識兩個都係高職位,老婆e mail再cc俾所有高層,然後唔同department 都收到whatspp...連我呢啲低 ...

無啦,內地呢啲無得留。問過內地公務員朋友,呢啲case實bye

珍珠宮

Vengerov 發表於 23-6-1 21:46
無啦,內地呢啲無得留。問過內地公務員朋友,呢啲case實bye

德不配位

Love and Kindness are never wasted.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊