美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

本身年紀已經唔細, 積埋好多斑喺眼對落啲位置, 上個月去完曼谷旅行, 即使有間中補防曬, 都覺得明顯曬得深色左… 而加唔止曬黑左未白返, 仲覺得自己泛黃得好勁, 見到朋友去perface打斑效果好似都幾好,想請問下有冇jm去佢地度打過pico? 手勢如何?

複式洋房

NG不ng 發表於 23-6-1 15:08
本身年紀已經唔細, 積埋好多斑喺眼對落啲位置, 上個月去完曼谷旅行, 即使有間中補防曬, 都覺得明顯曬得深色 ...

泛黃打激光有用
Perface未試過

洋房

我上星期都有同事去左,我見效果都唔錯,我都有d心郁

別墅

Pico有成好幾種 都唔知點揀 咩價錢都有

別墅

我年紀大左更加唔敢晒啊,一黑左有排都唔白返,我一晒就擔遮,寧願麻煩啲都要。Perface我都有去過喔,join過佢pico個5次plan,打左二次已經開始覺得白左唔少

洋房

如果年紀唔細要小心D 本身又有荷爾蒙斑又有色斑
亂咁打pico 如果本身有荷爾蒙斑係底 就好易會反黑
我就係試過咁樣 搞到愈打愈深色

禁止訪問

別墅

Aman.ching 發表於 23-6-2 11:37
Pico有成好幾種 都唔知點揀 咩價錢都有

我都比較左一大輪先揀定, 如果直接去美容院問邊隻好, 我怕俾人hard sell

別墅

肥比媽媽 發表於 23-6-2 17:52
我年紀大左更加唔敢晒啊,一黑左有排都唔白返,我一晒就擔遮,寧願麻煩啲都要。Perface我都有去過喔,join ...

打完紅左幾耐先散? 有冇話皮膚特別敏感過以前架?

大宅

肥比媽媽 發表於 23-6-2 17:52
我年紀大左更加唔敢晒啊,一黑左有排都唔白返,我一晒就擔遮,寧願麻煩啲都要。Perface我都有去過喔,join ...

想問Hard唔hard sell??

男爵府

kakiloww 發表於 23-6-6 11:03

我都喺perface 做開,第一次有介紹package 價錢,之後再去都無sell 過

禁止訪問

男爵府

FanLM 發表於 23-6-6 17:35
有朋友話反而搵咗明星之後好sell

熊黛林好似已經做左好多年代言人,我買左package 後無sell 過我一元,你朋友邊間分店?

別墅

NG不ng 發表於 23-6-5 11:30
打完紅左幾耐先散? 有冇話皮膚特別敏感過以前架?

我自己經驗係2到3日左右咩都散曬,長遠影響係無既,多數只會做完嗰幾日容易乾,做好保濕同防曬就ok,呢家野治療師會教曬你,我每次做完pico治療師已經會幫我敷翻鎮靜mask

別墅

還好啦,基本sell一兩句就完,係第一次去會介紹多幾個treatment咁,至少旺角無邊做邊sell,佢中環好似有開新分店,我有朋友放工過去做,位置都幾方便

別墅

去過我覺得價錢偏貴 同治療師都幾新下

民房

回覆 kakiloww 的帖子

上次我朋友就唔hard sell 可能係覺得佢冇錢

大宅

去過,覺得唔差,無咩hard sell

別墅

Fatima_melanie 發表於 23-6-6 16:46
我都喺perface 做開,第一次有介紹package 價錢,之後再去都無sell 過

你係邊間做開?

別墅

肥比媽媽 發表於 23-6-7 10:51
我自己經驗係2到3日左右咩都散曬,長遠影響係無既,多數只會做完嗰幾日容易乾,做好保濕同防曬就ok,呢家 ...

係咪開始左以後都要定期去做先維持到效果? 你有反彈嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊