自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

打功夫OK, 但演唱會, 門票$1080, 有冇人睇呀?

https://www.hk01.com/article/904 ... articlecopy&utm_medium=referral

王君馨自2020年開始,為了實踐自己的音樂舞台夢,自資成為獨立歌手,推出了第一首拉丁風味的舞蹈歌曲《Casada》,贏得各界關注,為她接下來的音樂路打下強心針。過去幾年, Grace一直沒有放棄音樂,不斷推出充滿個人風格的拉丁係舞蹈歌曲。今年, Grace又再多一個夢想成真,將於6月8日在旺角麥花臣場館舉行她的首個個人演唱會《Light It Up G. Racie 王君馨 1st Concert》。

Grace這次將會把演唱會打造成一個夏日派對,希望大家去看演唱會的時候,會感覺自己置身在一個大型的party。鍾情跳舞的Grace,將會把她過去想演繹的舞蹈,全部曬冷放上今次的演唱會舞台,為大家帶來各種各樣的視覺驚喜。Grace在過去兩星期不斷排舞,由早到晚沒有停過,但因為舞步款式太多,練習期間經常把不同的舞步混淆,但這次又邀請了很多dancer一起參與,所以壓力很大。經過多番努力,在回家路上和睡覺前都一直用腦回想所有舞步,在過去幾天,終於成功地把所有歌曲完整地完成排練。

Grace非常重視今次的演唱會, 任何大小事情都親力親為, 演唱會海報便是由她和好友Sukie鍾舒祺一起設計!日前,Grace又親自到贊助商的門店挑選配合今次夏日派對主題的戰衣。除贊助的服飾外, Grace今次也特別邀請了設計師為她度身訂制幾套亮麗的舞台服飾。為了令演唱會內容更豐富,Grace碌盡自己的人情牌邀請嘉賓,到時必定為大家帶來驚喜!

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

老實講,免費飛都唔會睇

侯爵府

好媽媽勳章

那來的自信
開心每一天

大宅

回覆樓主:

聽過首Jay Fung作比佢嘅新歌,唱得好聽喎

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

免費,都無興趣睇

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

er

子爵府

醒目開學勳章

回覆樓主:

好怕佢,太作狀

子爵府

mickeyeva 發表於 23-6-2 19:00

https://www.hk01.com/article/904483?utm_source ...

免費都無興趣x3

男爵府

我覺得唔錯,香港樂壇應該更多創新同風格

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

免費都冇興趣

男爵府

藍眼 發表於 23-6-2 19:01
老實講,免費飛都唔會睇

係俾錢叫我去都唔制

侯爵府

好媽媽勳章

whl 發表於 23-6-2 19:41
好怕佢,太作狀

係,成日都自覺女神咁,同謝安琪同一個type
所以佢做花蔓係最好嘅代表作

子爵府

https://www.hk01.com/article/904483?utm_source ...

聯想起港姐張明雅自資出碟,但歌都未聽過。可能係電台播多

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

應該得前面兩行係過千,仲要係佢自己包咗底。送比我都未必睇,點會有人買,佢又唔係歌星

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

$1080?Eason,克勤都唔使。係咪打錯字,應該係$180?

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

成千蚊睇佢表演?如果係巨星就話啫
那來的自信?

子爵府

佢都係圓夢啫,又冇傷害人,好過D執著三邊落床嘅自私精。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好貴喎!

子爵府

藍眼 發表於 23-6-2 19:01
老實講,免費飛都唔會睇

人妻又老,仲賣性感

珍珠宮

香港藝人嚟講,王君馨算全方位
有演技、武打動作好睇、跳舞犀利、唱功同音色都ok
佢嘅歌偏歐美曲風,甚至有拉丁音樂元素,加上香港樂壇好少唱跳型歌手
我覺得王君馨嘅表現,比好多拎到獎嘅香港歌手好

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊