自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

事測我上月14號就中咗咁已經好返晒,上星期二開始我就係咁乾咳間中有小痰,我老公就係咁話我又中咗,但我快測過係冇事架,咁我女尋日朝就發燒喉嚨痛就做快測,係咁話佢中咗,有兩條線,係咁話我傳染咗俾佢,但我真係睇唔倒囉
我話兩個星期前先中完有咩可能咁快中,佢死都話有人試過兩星期後再中,我真係俾佢激死,係咁話我再中仲要傳染咗俾個女
attach1/tmp/phpyULxBy

男爵府

pinkcat922 發表於 23-6-6 08:15
事測我上月14號就中咗咁已經好返晒,上星期二開始我就係咁乾咳間中有小痰,我老公就係咁話我又中咗,但我快 ...

我其實睇唔到有兩條線,但可能今係流感

水晶宮

事測我上月14號就中咗咁已經好返晒,上星期二開始我就係咁乾咳間中有小痰,我老公就係咁話我又中咗,但我快 ...

呢係快測係你女定你?

公爵府

2024年龍年勳章

圈住嗰度有嘢???

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

張相睇得唔清楚,如果有第二條線的話,即使好淡都係表示中,我真係識人老婆中咗惹俾老公,到老婆老番又俾老公傳染番,點解咁肯定?因為佢兩個都退咗休,一直冇出街,得兩個人,不過有可能老婆根本未好番晒,所以復陽。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

伯爵府

好返咁快唔會再中,你老公都好無聊,專家都話已經等同傷風感冒,唔舒服咪食葯休息,有咩好抝

珍珠宮

雖然好淡好淡,但似係有二條線

公爵府

Check多幾日,最好用埋其他牌子一齊check。

之前我用一隻J字頭牌子出左條淺線,但用其他牌子又無,由於我無病徵,於是無理只係繼續做自我檢測。之後4日都無再出現双線。直至第五日,J字牌子再出現淡双線(做3隻牌子得佢係咁)。由於之前中過,經驗話我知條線會越来越深,第五日應該已係深線,所以我覺得盒野壞左。

Btw, 呢幅圖我見到淡双線。無野可以做,戴口罩每日繼續check。同埋你老公咁攪笑,就算你女中,點解一定關你事?

珍珠宮

2024勳章 畀面勳章

張相睇得唔清楚

珍珠宮

今次個新冠好搞鬼,飄拂不定。
同事上周微微看到雙槓,昨天嘅基本睇唔到(從上到下係6/3-6/5),但剛剛一個小時前突然變深紅色,真係傻眼了。好彩一早已經要佢WFH,冇影響其他同事。
attach1/tmp/phpb2ir3v
attach2/tmp/phpSrrCzy

男爵府

呢隻牌子敏感d。
我用wondfo day 4已經轉陰,
但呢隻牌子day 6仲有如你圖淺淺一條線。

水晶宮

有時影相係睇唔清,如果現場睇到有少少都算係中咗

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

會唔會係流感?

子爵府

回覆樓主:

用第2个牌子再check

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

1) wanfo 係無咁敏感. 試過 用wanfo 測轉陰, 用第二隻仲係兩線.
2) 可能快測包過左期. 我親戚中左幾日, 用快測測日日都好淺色, 後來先知道過左期.

伯爵府

回覆樓主:

如果第二條線啲色化開咗算唔算中?

男爵府

中了, 條線好淺, 晚上再做快測就見到, 我女都係咁

大宅

回覆樓主:

開手機燈照照看

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

有個影係第二條線

大宅

張相睇得唔係太清楚,不如再驗多支

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊