自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章

Netflix美國實境秀《璀璨帝國》(The Bling Empire)如同洛杉磯的真人版「瘋狂亞洲富豪」,話題勁爆,成員每個都是億萬美金身價的名媛,其中最有錢的莫過於軍火商之女、日俄混血名媛安娜(Anna Shay),她驚傳在5日中風離世、享壽62歲,讓一票粉絲相當震驚。

《璀璨帝國》話題勁爆,一群住在洛杉磯的亞洲名媛富豪使出渾身解術明爭暗鬥,其中豪爽海派的「比佛利山莊女王」安娜和克莉絲汀之間的較勁為人津津樂道,安娜對朋友豪爽海派、凡事親力親為的作風讓人印象深刻,更曾說出「金錢無法吸引我」、「是珠寶選擇了我」名言,展現霸氣一面。

綜合外媒報導,安娜家屬證實她因中風於5日離世,享壽62歲。家屬悲痛發出聲明:「安娜,一位慈愛的母親、祖母,充滿魅力的明星,我們最耀眼的陽光,因中風在62歲時提早離我們而去。安娜教導我們許多人生課題,比如不要對生活過於嚴肅,要享受生活中的美好事物。她帶給我們生活中的影響,我們絕不會忘記。」
安娜是日俄混血,曾經有過四段婚姻。她的父親是美國知名軍火商Edward Shay、母親則是日本作家大泉黑石之女。她和弟弟在2006年繼承父親股份,個人淨資產高達6億美元(約台幣184億)。

複式洋房

回覆樓主:

我都有睇幾個seasons, 離世好可惜,rip

大宅

可惜,RIP

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

好突然

RIP

珍珠宮

RIP

侯爵府

2024勳章

Ivy_yyy 發表於 23-6-6 11:01
我都有睇幾個seasons, 離世好可惜,rip

咁有錢都買唔到健康

babycam    發表於 23-6-6 12:59

大宅

回覆樓主:

好後生,rip

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好突然呀, BLING 裡面我最鐘意佢

侯爵府

2024勳章

xodebby 發表於 23-6-6 12:09

真性情

伯爵府

Rip, 好突然。果堆人之中佢似最有義氣 最值得做朋友嘅一個。

公爵府

RIP

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

我都係

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

咁後生⋯rip.

男爵府

Debbie0331 發表於 23-6-6 12:45
Rip, 好突然。果堆人之中佢似最有義氣 最值得做朋友嘅一個。

係呀

男爵府

我都係

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

RIP 好突然!!! 係套真人show, 佢真係至真誠既有錢人嚟...

公爵府

回覆樓主:

人生好精彩 短命d都可以
不枉此生

珊瑚宮

Rlp

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊