自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

玩具勳章

free2020 發表於 23-6-7 01:52
佢對你郁手先可以當刑事啊

我知鬧人唔係。但佢搵野噴人呢

伯爵府

牛年勳章

mariefish 發表於 23-6-7 10:22
好恐怖,佢根本係想霸埋你個位啦…你有冇比佢得逞?

我坐裏面,佢大抽細抽掛晒d嘢喺椅背封咗個出口,加上架車都冇乜位,我一直同佢對罵直到落車,臨落車佢仲要影我相

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

~香奈兒~ 發表於 23-6-7 10:41
我坐裏面,佢大抽細抽掛晒d嘢喺椅背封咗個出口,加上架車都冇乜位,我一直同佢對罵直到落車,臨落車佢仲要影我 ...

唉我都唔敢坐窗口位,有咩事快啲閃啦,你咁勇,有啲呀毛好大隻,牛咁大力㗎,比佢整一嘢冇仇報呀呢啲癲婆..

男爵府

報東張

大宅

回覆樓主:

呢種人鬥唔過佢,要保持距離

大宅

遇著個癲狂潑婦,唯有自己走人

子爵府

佢一連串嘅動作,你應該小心,唔好係外面同人嘈,你永遠唔會知邊個係痴嘅…

公爵府

2024年龍年勳章

~香奈兒~ 發表於 23-6-6 21:27
今日搭巴士,有個冇戴口罩60幾歲嘅女人一坐我隔離就不停噴酒精,噴到我我冇出聲,冇耐佢好似發咗癲咁不停對 ...

唔好彩遇上咁嘅人、梗係閃為上著啦。費事出聲添呀

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今日搭巴士,有個冇戴口罩60幾歲嘅女人一坐我隔離就不停噴酒精,噴到我我冇出聲,冇耐佢好似發咗癲咁不停對 ...

好多D 咁既人架, 我遇唔少... 多數時運高睇唔到

最多人一邊撥頭髮, 一邊望住你..向你個方向行過黎, 我會望去第2度 ..心諗: 嘩! 我唔識你喎! 咩料呀!
再唔係..專登行過你身邊 一隻手撥頭髮, 加拿大向住你.. 對眼鈄望你有乜反應.. 我多數閉氣 急急腳行開有D(有冇帶口罩都有) 行過你身邊, 對住你咳2聲, 對眼鈄望你有乜反應, 好彩我慣性 如果行街人多/ 見佢好似有目標咁行過黎..我就會閉一陣氣

呢D人一定有精神病, 爭在多定少

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

~香奈兒~ 發表於 23-6-7 10:41
我坐裏面,佢大抽細抽掛晒d嘢喺椅背封咗個出口,加上架車都冇乜位,我一直同佢對罵直到落車,臨落車佢仲要影我 ...

佢擺左呢個陣, 就知衝住你而來
呢D人我會走.. 唔同佢鬥, 鬥唔過.. 一陣比厚多士影埋放上東張

男爵府

我會第一時間走!

大宅

我會馬上下個站落車

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

你好勁,比著我由佢開始噴野就起身

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

太多傻人, 下次起身行開就算, 萬一佢癲起上嚟, 可能喺個袋到攞把刀出嚟, 到時就好危險

男爵府

俾人認到你就大檸樂了

複式洋房

小心傻嘅

男爵府

呢個世界有D人身上有好多情緒垃圾要傾倒,樓主你吾好彩碰到個甘的負能量爆燈之人。同呢種人對罵系浪費自己時間和精力。吾值得花任何時間響呢D人身上。吾系我無能,吾系我軟弱,系佢吾值得。

伯爵府

牛年勳章

chishing411 發表於 23-6-7 13:31
俾人認到你就大檸樂了

雖然都驚驚哋,不過諗深一層,撩事鬥非係佢,把口臭到好似食咗C嘅又係佢,我只係不甘示弱,畀人認到我都問心無愧

伯爵府

牛年勳章

Ahbee02 發表於 23-6-7 13:35
呢個世界有D人身上有好多情緒垃圾要傾倒,樓主你吾好彩碰到個甘的負能量爆燈之人。同呢種人對罵系浪費自己 ...

尋日到今日,個心仲un住un住

男爵府

~香奈兒~ 發表於 23-6-7 13:41
雖然都驚驚哋,不過諗深一層,撩事鬥非係佢,把口臭到好似食咗C嘅又係佢,我只係不甘示弱,畀人認到我都問 ...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊